DOBRO vam pretežno vedro jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima ponegdje i bijelih oblaka, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a ako se po jutru dan poznaje vrijeme će biti ugodno za šetnju. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami zaronjeni u lijepa sjećanja, ako vas zdravlje dobro služi, nemate razloga biti malodušni, neraspoloženi. Ako nigdje danas ne putujete, nemate nekih većih obveza, izađite iz kuće, prošetajte bilo kuda, važno je kretati se i – ići naprijed, ne stajati na mjestu i ne vrtiti se u krugu.

A ako već ostajete doma, opustite se, radite ono što vam čini zadovoljstvo: molite Boga jer korizma je, vrijeme pojačane molitve i milosrđa, zabavljajte se s djecom ili unucima, kuhajte, pecite im kolače, a ako nemate malenih možete čitati dobru knjigu, gledati dokumentarac, dakle, radite ono što vam čini zadovoljstvo, a manite se gadljive politike, nije dobra ni drugim danima, a kamoli u svetu nedjelju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima