DOBRO vam umjereno oblačno i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 3 stupnja C, tiho je i pohladno, ali očekivano za ovo doba godine, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, a rumenim na horizontu, sunce se tek nazire iza planina.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dan pri kraju neradno-radnog tjedna prvog ovogodišnjeg, a sutra je opet blagdan, pa nedjelja, a tek u drugom tjednu počinje uobičajeno i radno vrijeme i radni dani, jer posljednjih desetak bili su, uglavnom,  blagdani neradni. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, da pijete prvu jutarnju kavu, još uvijek sanjivi, pa vam se ne da pričati, još ste u svome svijetu snova.

Život nije samo san, iako jedan dio jest, život je nastojanje i ne odustajanje od ostvarivanja snova, zato se trgnite i počnite raditi na tomu, budite uporni, ustrajni i snovi će se polako početi ostvarivati. Kad bi se, ne daj Bože, ostvarili svi snovi, ispunile sve želje, život bi izgubio smisao, zato polako, neka se ispunjava jedna po jedna, male, srednje, velike…

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru, u kojemu ćete voljeti život, voljeti ljude, činiti dobra djela!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima