DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 4 stupnja C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, što znači da ima i nekoliko bijelih oblaka, a sunčane zrake su već obasjale Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan, nakon više oblačnih i kišnih dana jutros suncem obasjan, a vjerujemo da je sunce i vama jutros pokucalo na prozor i probudilo vas, uz cvrkut ptica, pa se uvelike sluti dolazak proljeća. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, uranili i kavu pijete ili već popili, pa se dobri u zdravlju spremate na posao ili planirate što danas raditi, ma tko vam je ravan?!

Zato ne dajte da bilo tko pokvari vaše raspoloženje, malodušni ljudi koji će vas pokušati “udušiti” svojim lažnim jadikovkama ili širiti zajedljive priče o kolegama, susjedima, a u stvari biti ljubomorni na tuđe uspjehe, na sreću drugih, susjeda ili prijatelja. Upamtite: tuđe dobro, tuđa radost, uspjeh drugih osoba ne mogu vam naštetiti, štoviše, samo vam mogu pomoći i vas učiniti boljim čovjekom, zato ne zavidite, ne budite ljubomorni, ne budite nesretni jer je netko drugi sretan!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, širite pozitivne misli, optimizam i s osmijehom na usnama učinite i druge radosnim!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima