DOBRO vam vedro i hladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je oko ništice, a noćas je bila ispod, tiho je , nebo nad duvanjskim krajem je umjereno vedro, a i sunce je uranilo i svoje oštre zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, pa ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, na noge iz postelje skočili i već pijete kavu s dragim osobama, vi ste sretni i posvećeni, pa zahvalite Bogu na toj milosti. Mnogima je danas najveće obveza otići na misu, a onda domaćicama brinuti se za ručak, koji je, barem nedjeljom obiteljski, pa se treba malo više potruditi, ali kad imate za koga pripremati, ništa nije teško.

Danas bi moglo biti ugodno i za šetnju, ali svakako se dobro obući, zabundati, rukavice na ruke i pazite, ima mraza, a ponegdje i poledice gdje sunce ne dopre. A na Blidinju i okolnim planinama ima i snijega.

Ako niste za šetnju tada vrijeme provedite u igri s djecom, unucima, ili pročitajte dobru knjigu, pogledajte omiljenu seriju, dokumentarac…uživajte u onome što volite, a na dohvat vam je ruke.

Sve što budete radili neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, s osmijehom na usnama i sjajem u očima širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe, učinite svijet mrvicu ljepšim i boljim, a kad bi svatko po mrvicu bio bi to veliki kruh ljubavi dovoljan cijelom svijetu da bude sretan!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima