DOBRO vam vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

TNT GROUP

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, vedro je nebo nad duvanjskim krajem, a sunce je uranilo i svojim toplim zrakama Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a lijep je proljetni, sunčani i mirisni dan, koji treba provesti na otvorenom, a nakon jutarnje kave, rane mise i pripreme obiteljskog, nedjeljnog ručka. Ako već znate što ćete ili ste već jučer pripremili ručak za danas, skinuli ste veliku brigu s vrata, govorimo za domaćice. Ako ste, pak, odlučili roštiljati, tada je to posao za muškarce.

Jučer je bilo nekoliko lijepih događanja u gradu, bila je gužva, ali danas će sigurno biti tiho, pa prošećite ulicama kraljevskog grada u nedjeljno prijepodne i sigurno ćete se dobro osjećati. Popodne ili predvečer krenite u šetnju u prirodu, u polje, brdo, šumu planine…svuda je lijepo u mjesecu svibnju, iako svaki mjesec i svako godišnje doba ima svoju ljepotu, samo je treba pronaći, osjetiti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i empatijom za druge, nemoćne i stare posebice, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima