Dom Marija – Naša Nada zahvaljuje Antoniji Čerkez: Otkrili planove s novcem

TNT GROUP

Domaćin iz Ustanove za djecu s poteškoćama u tjelesnom ili psihičkom razvoju “Marija – Naša Nada” iz Širokog Brijega javno se zahvalio pjevačici Antoniji Čerkez i posjetiteljima humanitarnog koncerta koji je održan 10. lipnja u dvorani Pecara.

Ističući s ponosom i radošću, izrazili su zahvalnost svima koji su došli i ispunili gradsku sportsku dvoranu Pecara.

“Posebno zahvaljujemo Antoniji Čerkez za njezin veliki trud u organizaciji ovog događaja koji će dugo ostati u našim sjećanjima. Ovaj koncert smatramo kao rani dar za naših 20 godina rada koje ćemo obilježiti 5. rujna 2024. godine”, priopćili su iz Doma “Marija – Naša Nada”.

Najavili su kako će prikupljenim sredstvima osigurati uvjete za prijem novih korisnika u dnevni boravak, uključujući dvanaestogodišnjeg dječaka s autizmom koji je nedavno ostao bez majke i koji, kao i ostali članovi obitelji, treba podršku.

“Odlučni u namjeri da pružimo podršku svakom djetetu koje nas treba, zahvalni Bogu na dobroti ljudi koje nam šalje, nastavljamo sa našim aktivnostima”, navedeno je u objavi Doma “Marija – Naša Nada”.

Objava Doma “Marija – Naša Nada” zahvaljujući Antoniji Čerkez: Objava o tome kako će se novac koristiti po prvi put je objavljena na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima