DP: Još uvijek nismo ništa dogovorili, nastavljamo; HDZ: Ozračje je konstruktivno

TNT GROUP

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić rekao je u ponedjeljak da s HDZ-om još uvijek nisu ništa dogovorili i da ovih dana nastavljaju sastanke na temu formiranja parlamentarne većine, a predstojnik ureda predsjednika HDZ-a Marko Milić kaže da je ozračje konstruktivno.

“Imali smo sastanak pregovaračkih timova na temu formiranja parlamentarne većine, sastanci će se nastaviti ovih dana. Približavamo neke stavove, da li su se približili ili nisu, o tom-potom”, izjavio je Radić novinarima nakon sastanka dvaju pregovaračkih timova, DP-a i HDZ-a, u Banskim dvorima.

Također je rekao da nije dogovoreno ništa ni u vezi sa SDSS-om.

“Nismo još uvijek ništa dogovorili nego nastavljamo sastanke”, odgovorio je Radić na pitanje novinara je li šta riješeno u vezi s ‘točkom prijepora’ SDSS-om.

Na pitanje u čemu su najviše približili stajališta, Radić je odgovorio da su približili stavove u smislu da se vidi koje su teme koje jedni s drugima trebaju iskomunicirati. “I to je to”, kratko je rekao.

Radić je kazao i da nisu došli do razgovora o tome postoji li trenutno većina od 76 zastupnika. “Nismo još došli do toga”, odgovorio je.

Upitan je li mu predsjednik HDZ-a Andrej Plenković što rekao oko SDSS-a, odgovorio je da o temama pregovora neće pričati jer teme pregovora nisu one koje javnosti treba komunicirati.

Predstojnik ureda predsjednika HDZ-a Marko Milić rekao je Hini da je novi krug razgovora s Domovinskim pokretom prošao u konstruktivnom ozračju.

“Večeras je u konstruktivnom ozračju održan novi krug razgovora predstavnika Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta”, rekao je Milić.

Predstavnici stranaka su, kaže, u procesu približavanja stajališta u pogledu formiranja stabilne parlamentarne većine i Vlade.

“Razgovori se nastavljaju tijekom ovog tjedna”, potvrdio je.

Hina

Objava DP: Još uvijek nismo ništa dogovorili, nastavljamo; HDZ: Ozračje je konstruktivno pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima