Edukativna tribina „Adolescencija kao raskrižje života“ 26. ožujka u Čitluku

TNT GROUP

Druga po redu Edukativna tribina pod nazivom „Adolescencija kao raskrižje života – izazovi, problemi, mogućnosti i podrška“ održat će se u Hotelu Brotnjo u utorak, 26. ožujka s početkom u 19 sati.

Prva tribina održana je prošli mjesec u Ljubuškom, a plan je njezino održavanje u svim gradovima Hercegovine.

Doris Vlašić, psihologinja, pedagoginja, edukantica dječje i adolescentne integrativne psihoterapije pod supervizijom govorit će o razdoblju adolescencije njenim glavnim obilježjima, kao i o važnosti škole te utjecaju vršnjaka.

Ljubica Krišto, psihoterapeutkinja i psihološka savjetnica integrativne psihodinamske psihoterapije, govorit će o odnosu roditelj/dijete, s osobitim naglaskom na granice u roditeljstvu, ali i o utjecaju medija na djecu.

Psihologinja i psihoterapeutkinja (ECP) Silvija Jurčević upoznat će nas s najčešćim poteškoćama mentalnog zdravlja kod adolescenata te podučiti načinima brige o sebi i svom zdravlju.

Prilikom održavanja tribine imat ćete priliku postaviti pitanja i sudjelovati u razgovoru, a sve u cilju kako bismo što bolje razumjeli adolescenciju, kao razdoblje u kojem se događaju velike promjene.

Moderatorica tribine bit će Antonela Marinović Musa, novinarka Dnevnog lista.

Organizatori pozivaju sve tinejdžere, roditelje, kao i odgojno-obrazovne djelatnike da im se pridruže!

Izvor: Brotnjo.info 

The post Edukativna tribina „Adolescencija kao raskrižje života“ 26. ožujka u Čitluku appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima