Efikasna organizacija i sjajna atmosfera na Turniru prijateljstva u Neumu

TNT GROUP

Drugi dan natjecanja na četvrtom po redu Turniru prijateljstva HNK Neum je u tijeku. Sudjeluje ukupno 49 ekipa iz regije, čineći ga jednim od najvećih turnira takvog tipa na našim prostorima.

“Ponosni smo što već četvrtu godinu zaredom organiziramo ovaj Turnir prijateljstva. Svake godine nam je drago vidjeti sve veći broj sudionika. Turnir traje tri dana, omogućavajući djeci da spavaju u Neumu, da uživaju u kupanju i, što je najvažnije, da se druže. Kao što samo ime kaže, ovdje je naglasak na druženju i sportskom prijateljstvu među klubovima i djecom”, izjavio je online trener HNK Neuma Ivan Matić.

“Atmosfera na Turniru je odlična. Nadamo se dobrom rezultatu naše djece. Moram istaknuti izvrsnu organizaciju, čestitke domaćinu i hvala na gostoprimstvu”, podijelio je svoje dojmove jedan od trenera.

“Pripreme za ovaj turnir trajale su godinu dana. Ništa nije prepušteno slučaju. Osigurali smo smještaj za djecu, prijevoz, napravili raspored utakmica prilagođen njihovoj dobi. Stvarno se trudimo da sve bude besprijekorno. Imamo i ugostiteljski kutak za osvježenje gledatelja.

Također bismo željeli istaknuti naše sponzore. Zahvaljujemo svima na podršci, posebno Općini Neum koja nas svake godine u potpunosti podržava u organizaciji turnira.”, zaključio je Matić.

Sljedeći dan je rezerviran za završnicu Turnira, nakon koje će djeca dobiti medalje i pehare.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima