FOTO: KK Koš iz Sarajeva osvojio pobjedu na 3. Summer Cup Neum

TNT GROUP

Treći Summer Cup u Neumu okupio je mlade košarkaške talente iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, pružajući uzbudljive utakmice i pokazatelj rastuće kvalitete košarke u regiji. Turnir je održan ovoga vikenda, a natjecale su se brojne ekipe, što je privuklo pažnju ljubitelja košarke i lokalne zajednice.

Borba za peto mjesto

U utakmici za peto mjesto suočili su se ŠK Zrinjski i HKK Brotnjo. U napetom meču, ekipa ŠK Zrinjski uspjela je savladati protivnike rezultatom 43:33, pokazujući solidnu obranu i precizne napade.

Utakmica za treće mjesto

Za treće mjesto borili su se domaćini, ŠK Neum, protiv ekipe KK AS Herceg Novi. Iako su domaćini uložili veliki trud, ekipa iz Herceg Novog pokazala je superiornost i pobijedila s 57:25. Unatoč porazu, ŠK Neum je ponosno predstavio svoje boje i ostavio dobar dojam na domaćoj publici.

Finale

Finalna utakmica donijela je najviše uzbuđenja. HKK Dubrovnik se suočio s KK Koš iz Sarajeva u borbi za prvo mjesto. Ekipa KK Koš dominirala je tijekom cijele utakmice i na kraju slavila rezultatom 76:32.

Zahvale i očekivanja

Organizatori iz Škole košarke Neum izrazili su zahvalnost svima koji su podržali ovaj događaj, posebno Općini Neum. Također su uputili zahvale svim ekipama na sudjelovanju i fer igri, te izrazili nadu da će se iduće godine okupiti još veći broj timova i da će turnir nastaviti rasti i privlačiti mlade košarkaške talente iz regije.

Treći Summer Cup Neum još jednom je pokazao koliko je sport važan za povezivanje mladih i promicanje zdravog načina života. Veselimo se idućem izdanju ovog turnira i novim košarkaškim uzbuđenjima koje će donijeti u naš grad, rekli su iz Škole košarke Neum.

Objava FOTO: Završio 3. Summer Cup Neum: KK Koš iz Sarajeva odnio pobjedu pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima