FOTO: Neumske mažoretkinje oduševile publiku na proslavi 30. godišnjice Zagrebačkih mažoretkinja na Zagreb mažoret festu

TNT GROUP

Proteklog vikenda održan je “Zagreb mažoret fest” u organizaciji Zagrebačkih mažoretkinja povodom obilježavanja 30 godina njihovog rada. Neumske mažoretkinje jedine su bile gošće iz BiH, zajedno s preko 200 mažoretkinja iz RH. Program je započeo na stadionu Maksimir, a zatim je uslijedio defile maksimirskim parkom uz pratnju Drum line orkestra Zagrebačkih mažoretkinja. Nakon zajedničkog druženja u VIP ložama maksimirskog stadiona, sudionici su se uputili do parka Zrinjevac, a defile se nastavio do Trga bana Jelačića, gdje je održan program. Neumske mažoretkinje su s ponosom predstavljale svoj grad, a posebno su se istakle svojim izvedbama na stari mediteranski melos. Plesni klub Paganini zahvalio je domaćinima, Općini Neum i Zagrebačkim mažoretkinjama na gostoprimstvu i organizaciji. LInk na članak možete pronaći ovdje.

Objava FOTO: Zagreb mažoret fest: Neumske mažoretkinje oduševile publiku na proslavi 30. godišnjice Zagrebačkih mažoretkinja pojavila se prvi puta na Neum.online.
Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima