FOTO| Završen Turnir prijateljstva HNK Neuma sa učešćem oko 700 djece

TNT GROUP

Danas je okončan četvrti Turnir prijateljstva HNK Neuma, koji je okupio oko 700 djece u trajanju od petka do nedjelje, tijekom kojih su odigrane preko 100 utakmica.

Nije samo djeca uživala u ovom nogometnom događaju, već i njihovi trenerski timovi i roditelji koji su svoje mališane podržavali s tribina tijekom ova tri dana.

Kategorija 2013. godište

Jutros je odigrana završnica za najmlađa tri godišta. Pobjednici u kategoriji 2013. godište su članovi FK Sarajevo, a proglašeni su najbolji pojedinci: Arman Zulum kao igrač turnira, Delik Titorić kao najbolji strijelac te Dominik Lasić kao najbolji golman. Medalje i pehare uručio je legendarni nogometaš FK Sarajevo, Predrag Pašić.

Na drugom mjestu plasirao se ONK Metković, na trećem NK Široki Brijeg, dok je četvrto mjesto pripalo ŠF Tempu Ilijaš.

Kategorija 2015. godište

U ovoj kategoriji pobjedu je odnio HNK Hajduk, dok su pojedinačni laureati bili Josip Rogošić kao najbolji igrač, Luka Ergović kao najbolji strijelac te Damir Jurica kao najbolji golman. Medalje i pehare uručio je predsjednik HNK Neum, Stipe Čapeta.

FOTO| Završen Turnir prijateljstva HNK Neuma sa učešćem oko 700 djece

Kategorija 2016. godište

Najbolja ekipa u kategoriji 2016. godište bila je ŠN Herceg Sport Široki Brijeg, a najbolji pojedinci su bili: Ivano Ivanković kao najbolji igrač, Leon Kukić kao najbolji strijelac te Eldar Bašić kao najbolji golman. Načelnik općine Neum, Dragan Jurković, dodijelio je medalje i pehare za ovu kategoriju.

FOTO| Završen Turnir prijateljstva HNK Neuma sa učešćem oko 700 djece

Na kraju, predsjednik HNK Neuma, Stipe Čapeta, izrazio je zadovoljstvo uspješno održanim turnirom te pozvao sve na daljnje sudjelovanje i podršku iduće godine. Pri preuzimanju teksta ili fotografija potrebno je navesti izvor Neum online i staviti link na članak.

Objava FOTO| Završen Turnir prijateljstva HNK Neuma, sudjelovalo oko 700 djece prvi puta se pojavila na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima