Grude: Besplatan pregled madeža u petak. Pridružite se borbi protiv melanoma.

TNT GROUP

Antonio trade cosmetics u suradnji sa dr. med. Mateom Ćorluka, specijalisticom dermatovenerologije organizira preventivne dermatološke preglede madeža u sklopu inicijative #0melanomagolas koju su pokrenuli Cantabria Labs, poznati španjolski brend kod zaštite od sunca zajedno s Real Madrid C.F., Rafom Nadalom i Sarom Andrés, Lukom Modrićem.

Antonio trade cosmetics, kao ekskluzivni distributer ovog brenda, je odlučio podržati kampanju i na našem području, uz pomoć dr. Ćorluka, tako što će organizirati besplatan pregled madeža za naše građane.

Kampanjom #0melanomagoal se želi podići svijest o važnosti dobrih navika sunčanja, te nas podsjećaju da slijedimo 3 ključna koraka kako bismo zaštitili kožu od sunca:

  1. Zaštitite i popravite svoju kožu.
  2. Kombinirajte topikalnu s oralnom fotoprotekcijom.
  3. Provjerite svoje madeže i idite kod dermatologa.

Cilj je jasan: svesti broj novih dijagnoza melanoma na nulu.

– Cilj ove kampanje je rano otkrivanje karcinoma kože, te ujedno upozoriti i podučiti naše građane kako izgledaju promjene na koži koje bi mogle biti karcinom kože ili nažalost melanom. Melanom je najzloćudniji tumor kože, koji vrlo brzo metastazira, od bitne je važnosti prepoznati ga u ranoj fazi kad su šanse za preživljenje puno veće, poručila je dr. med. Matea Ćorluka.

Uz preglede, svi zainteresirani građani moći će saznati više o rizicima izlaganja UV zračenju, ali i dobiti stručne savjete o prikladnoj zaštiti od negativnih posljedica sunca.

Pridružite se našoj borbi protiv melanoma!

Besplatan pregled madeža održat će se u petak 7. lipnja 2024. godine u periodu od 18-20h u Grudama, Park hrvatskih velikana.

Pridružite nam se na zanimljivom i edukativnom druženju.

Post Grude: U petak besplatan pregled madeža. Pridruži se borbi protiv melanoma je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima