Horoskop za 30. maj

TNT GROUP

Ovan

Danas je vaša komunikacija sa ljudima izvanredna, iskoristite to. Čak i najmanja ideja koju iznesete u razgovoru sa prijateljima može donijeti velike promjene, pa čak i zaradu. Ne zanemarujte svog partnera.

Bik

Danas se vaša odlučnost može isplatiti, ne dozvolite drugima da poremete vaše planove. Bili ste vrijedni u prethodnom periodu, a sada vidite plodove svog rada. Moguće su sitne nesuglasice, pa izbjegavajte rasprave sa bliskim osobama.

Blizanci

Očekuju vas pozitivne promjene, nemojte odmah odbaciti nove ideje. Iako se suočavate sa nekim preprekama u ostvarivanju ciljeva, vaša kreativnost će vam pomoći da ih prevaziđete. Ukoliko se osjećate nemoćno, potražite podršku od prijatelja.

Rak

Danas je pred vama divan dan, zvijezde su u vašu korist! Pokušajte sagledati stvari iz drugačije perspektive i pažljivo slušajte šta vam drugi govore – ljudi vam ne žele nauditi, već vam mogu dati sjajne ideje. Osjećate se fenomenalno.

Lav

Počnite dan fokusirani na posao i obavite koliko god možete, jer sve će vam danas ići kao od ruke. Popodne se opustite i provedite vrijeme sa prijateljima da napunite baterije. Obratite pažnju na ishranu, kako ne biste prejedanje.

Djevica

Iako ste obično veoma organizovani, danas se oko vas sve čini u haosu i teško se snalazite. Oslonite se na kolege kako biste lakše prebrodili radni dan. Vaš odnos sa partnerom je stabilan.

Vaga

Vaša kreativnost će vam danas pomoći da postignete sjajne rezultate na poslu. Budite oprezni prema nekom prijatelju koji vam možda nije sasvim iskren. Moguće je da ćete osjetiti glavobolju, pa pokušajte piti više vode.

Škorpija

Danas želite biti u centru pažnje, pa će vas izostanak iste malo uznemiriti. Provjerite vaš rad na poslu dva puta, jer ste skloni greškama. Ako ste slobodni, možda će osoba iz prošlosti ponovo stupiti u kontakt s vama.

Strijelac

Ako se bavite kreativnim poslom, danas ćete biti posebno inspirisani. Budite oprezni sa donošenjem odluka jer se osjećate neodlučno. Posjetite stomatologa radi preventivnog pregleda.

Jarac

Sve vam danas ide glatko i čak se i sami iznenadite koliko uspješni možete biti. Iskoristite ovaj dan da završite sve svoje obaveze. Bolje komunicirate nego inače, pa iskoristite priliku da riješite eventualne nesuglasice. Pojačajte fizičku aktivnost.

Vodolija

Provedite dan radeći nešto što vas ispunjava, to je najbolji način da izbjegnete nervozu. Draga vam je bliska prisustvo vaših najdražih. Zdravlje vam je odlično, ali ipak bi bilo dobro malo više odmoriti se.

Ribe

Neplanirani događaji mogu vas malo poremetiti, ali razgovor sa prijateljima će vam pomoći da povratite ravnotežu. Radite nešto opuštajuće poput čitanja, šetnje ili slušanja muzike. Pazite da partner ne trpi zbog vaše nervoze.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima