Irena Musa i Saša Šantić istražuju različite važne teme kroz svoj rad.

TNT GROUP

Na programu proslave „Dana općine Čitluk“ i kulturno-duhovne manifestacije „Svibanjske svečanosti“, prof. dr. sc. Irena Musa predstavila je svoju novu knjigu „Suvremene društveno-političke teme“, dok je akademski slikar Saša Šantić izložio svoje radove pod nazivom „Pogled u dubinu“ u Hotelu Brotnjo pred broćanskom publikom.

Prisutnima su knjigu predstavili izv. prof. dr. sc. Silvana Marić Tokić, doc. dr. sc. Anita Begić, prof. Andrija Stojić i predsjednik Ogranka Matice hrvatske Čitluk.

U uvodnom dijelu predstavljanja, prof. Andrija Stojić istaknuo je važnost programa „Svibanjske svečanosti“ u sklopu Dana općine Čitluk, dok je prof. dr. sc. Silvana Marić Tokić naglasila društveni značaj knjige u pozicioniranju BiH unutar svjetskih događanja.

Doc. dr. sc. Anita Begić istakla je pristupačan način na koji je knjiga napisana, obrađujući kompleksne teme poput globalizacije i krize identiteta u BiH, te je pohvalila doprinos knjige široj javnosti.

Prof. dr. sc. Irena Musa zahvalila je prisutnima i suradnicima na podršci, a akademski slikar Saša Šantić govorio je o svojim radovima i njihovoj umjetničkoj edukativnoj svrsi.

Izložbu je proglasio otvorenom akademski umjetnik Mladen Ivešić, a glazbeni doprinos programu su dali Anđelo i Kristijan Barbarić.

Objava je prvobitno objavljena na stranici Općine Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima