Ispod Imotskih crnjaka je Hercegovac

TNT GROUP

Otkriveno je ko stoji iza popularne stranice Imocki crnjaci – Hercegovac.

Kultna stranica sada poznata kao Imocki 2.0, zbog nedavne izgubljene originalne stranice s gotovo 170.000 pratitelja, vratila se jača nego prije.

Za samo dva i pol mjeseca uspjeli su povratiti 23.000 vjernih fanova željnih njihovih dosjetki i priča, posebno iz imotskog Autopoduzeća – čak 470. Tu su i vicevi o Posušanima, Makaranima, Triljanima, Sinjanima…

Nije se znalo ko točno kroz svakodnevne objave zabavlja toliki broj ljudi, i iz Dalmacije i iz Hercegovine, pa čak i šire.

Radi se o 35-godišnjem Josipu Bašiću, Hercegovcu, uz pomoć supruge Ivane, rođene u Runovićima.

“Stranicu sam osnovao 2012. s ciljem da stvorim nešto pozitivno za žitelje našeg kraja i da svojim šalama uljepšam dan ljudima, i da to bude originalno”, otkrio je Josip.

Spajanje Hercegovca i Imoćanke ipak je dobitna kombinacija, a Josip, koji je član Gradskog Komunalnog društva Imotskog, te stručnjak javne uprave, želi kroz svoje objave prikazati svakodnevni život s dozom ironije i sarkazma, što mu izvrsno polazi za rukom.

Njegova supruga Ivana smatra da bi iz ovoga jednog dana mogla nastati i knjiga.

“Čini mi se da bi Josip volio u knjizi zabilježiti sve te smiješne situacije, razgovore i narodni humor koji stvaraju suštinsku vrijednost i donijeti ih u javnost”, rekla je Ivana.

Objava da iza Imockih crnjaka stoji Hercegovac objavljena je prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima