Iz Hercegovine stiže najava za večerašnji susret: Put do titule je kroz pobjedu.

TNT GROUP

Iz MNK Hercegovina najavili su večerašnji susret sa GFC Sarajevo koji se u glavnom gradu igra s početkom u 20 sati. Podsjetimo, Hercegovina vodi 2:0 u seriji i potrebna im je još jedna pobjeda za osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine.

“Idemo odigrati hrabro, onako kako mi to znamo i pokušati završiti ovu seriju u Sarajevu, te nakon KUPA podići i trofej za najbolju ekipu prvenstva. Neće biti lako, naši sportski prijatelji su težak i zahtjevan protivnik. Igraju u svojoj dvorani, pred svojom publikom i dati će sve da vrate seriju na Pecaru. Pokazali su u prvom meču u Skenderiji da su ekipa za poštovanje i da mogu pobijediti svakoga.

Mi smo u formi, mi smo u naletu, igramo futsal života i u Skenderiju idemo izaći uzdignutih glava nakon osvajanja kupa i uz svoje navijače, koje očekujemo u velikom broju, idemo po povijest i Ligu prvaka.

Onaj tko nikad nije gledao prijenos uživo iz Sarajeva neka večeras bude uz nas, imaju komentatora koji njihovom klubu daje dimenziju više, zato budite uz Hercegovinu, pratite nas iz svojih domova, gledajte nas u cijeloj Hercegovini jer mi vas nećemo iznevjeriti”, poručili su iz MNK Hercegovina.

Post Iz Hercegovine najavili večerašnji susret: Pobjedom do titule je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima