Izaberite ovaj znak ako ste ovog ljeta spremni da se zaljubite do ušiju

TNT GROUP

Strijelac i Blizanci

Ova dva znaka se međusobno privlače u svim područjima. Fizički su idealno usklađeni. Vole duge razgovore, iako je Blizanac površan i voli ogovaranja, dok je Strijelac iskren i temeljit. Dok je Blizanac uvijek spreman za akciju, Strijelca je teško pokrenuti da promijeni rutinu, ali kada su zajedno, Strijelac postaje pravi avanturista.

Bik i Škorpija

Astrolozi kažu da nijedan znak ne može tako snažno privući Bika kao Škorpija. Kada se spoje, mogu biti zatvoreni u spavaćoj sobi danima. Njihova veza ima fatalnu privlačnost. Međutim, kada izađu među prijatelje, primijetiće da se razlikuju – Škorpija je prebrza za Bika, dok je Bik previše pasivan za Škorpiju. Ako su spremni na promjene, njihov odnos će sigurno uspjeti.

Jarac i Rak

Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Hladan Jarac ne može odoljeti emotivnim ispadima Raka. U spavaćoj sobi su sjajni zajedno, nadopunjuju se. Ipak, ako Rak postane previše emotivan i počne previše kukati, Jarac ga može ignorisati i veza može brzo završiti. Ako uspiju pronaći zajednički jezik, mogu ostati zajedno godinama.

Vaga i Ovan

Ovan, neobuzdan i pun energije, lako može pasti na šarm sofisticirane Vage. Iako su jako različiti, savršeno funkcionišu barem na početku veze. Međutim, Vagin stalni red i dosljednost može brzo dosaditi Ovnu. Ako Vaga malo popusti, možda će uživati u najboljoj vezi svog života.

Ribe i Djevica

Ribama sve ide lako u životu. Rođeni su s optimizmom koji ništa ne može pokvariti. Djevica cijeni rad, red i disciplinu, ali bi mogla odstupiti od svojih pravila kada se susretne s Ribom. Njihova veza može biti savršena ako pronađu kompromis.

Lav i Vodolija

Vodolija ne priznaje autoritete, a Lav živi za vođenje i zapovijedanje. Međutim, ako dopusti umjetničkoj Vodoliji da uđe u svoj vojnički svijet, njegova vladavina je gotova. Njegov rika postaje šapat, a s Vodolijom će otkriti čar slobodnog ponašanja. Istinska avantura!

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima