Izbor “Najljepših dvorišta u Neumu” otvoren

TNT GROUP

Kao i prethodnih četiri godina, tradicionalno se održava izbor za najljepše uređenu okućnicu, balkon ili terasu u Neumu, prijelazom iz proljeća u ljeto. Inicijator ovog takmičenja je Zajednica žena HDZ-A BiH Katarina Kosača.

Ova manifestacija svake godine privlači veliku pažnju i pokazuje nam raznovrsnost divnih, pažljivo održavanih i uređenih dvorišta u našem gradu.

“Nema sumnje da će naši sugrađani i ove godine imati šta pokazati i da ćemo svi zajedno uživati u pregledavanju fotografija cvjetnjaka i travnjaka, plod dugogodišnjeg truda i rada.

Radujemo se već unaprijed i pozivamo vas da se prijavite ili ohrabrite one za koje smatrate da imaju nešto za pokazati”, poručili su organizatori.

Rok za prijave je do 18. lipnja 2024. godine.

Za prijavu su potrebne:

– 2 fotografije okućnice, terase ili balkona u cjelini

– 5 fotografija odabranih detalja okućnice

– ime, prezime i adresa

Prijaviti se možete slanjem fotografija i vaših podataka na našu Facebook stranicu ili putem WhatsApp broja 063/742-849.

Prijavljene okućnice će biti objavljene na Facebook stranici Zajednice žena, a nakon završetka prijava, stručni žiri će izabrati najuređeniju okućnicu, terasu ili balkon u Neumu.

Svi će moći uživati u prelijepim fotografijama i podržati ih svojim glasovima putem lajkova. Broj prikupljenih lajkova će odlučiti o jednom pobjedniku, dok će drugog izabrati stručni žiri.

Svima želimo sreću!

Objava Krenuo je izbor “Najljepše okućnice u Neumu” prvi put se pojavila na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima