Javni poziv za prijavu učenika za program produženoga boravka u OŠ Stjepana Radića Prisoje

TNT GROUP

Na temelju članka 5. Kriterija za radno vrijeme u osnovnoj školi  („Narodne novine Hercegbosanske županije“, broj: 9/22.) Školski odbor osnovne škole Stjepana Radića Prisoje raspisuje

JAVNI POZIV

za upis učenika u program produženog boravka u Osnovnoj školi

Stjepana Radića Prisoje

Osnovna škola Stjepana Radića Prisoje poziva zainteresirane roditelje za upis učenika od 1. do 5. razreda u program produženog boravka u prostorijama Osnovne škole Stjepana Radića Prisoje i u prostorijama područnih škola Stipanjići i Kazaginac.

Produženi boravak se organizira u školskoj 2024./2025. u periodu od početka rujna 2024. godine do kraja nastavne godine. Planirano radno vrijeme boravka je svaki radni dan od 10:30 do 16:00h.

Programom će biti obuhvaćeno najviše 15 učenika po skupini. U slučaju da se prijavi veći broj učenika od planiranog u skladu s mogućnostima i propisanim uvjetima škole, prednost imaju:
– učenici bez oba roditelja ili jednog roditelja,
– učenici oba zaposlena roditelja,
– učenici koji žive u teškim socijalnim uvjetima prema dokumentaciji Centra za socijalnu skrb, i
– učenici 1. i 2. razreda.

Uz Zahtjev za upis učenika u program produženog boravka u školskoj 2024./2025. godini potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:
– izvod iz Matične knjige rođenih,
– potvrdu poslodavca o zaposlenosti (za zaposlene roditelje),
– potvrdu Centra za socijalnu skrb (za učenike koji žive u teškim socijalnim uvjetima).

Zahtjev za upis se može popuniti u tajništvu škole svakim radnim danom u periodu od 8:00 do 11:00h od dana objave javnog pozova do 13. srpnja 2024. godine.

Pozivamo roditelje da prijave za produženi boravak ispune najkasnije 15 dana od objave Javnog poziva kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak rada produženog boravka. Sve dodatne informacije roditelji mogu dobiti na broj telefona: 063/923 039

Predsjednica Školskog odbora:

Antonela Kapulica

Objava Javni poziv za upis učenika u program produženoga boravka u OŠ Stjepana Radića Prisoje pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima