Jozo Klišanin s prijateljima iz Podhuma kod Livna u kolicima hodočasti u Međugorje

TNT GROUP

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna se uputilo na hodočašće Kraljici Mira u Međugorje. Posebnost ovog putovanja je što ih prati Jozo Klišanin, koji se kreće u kolicima.

„Ovo hodočašće je za nas duhovno putovanje, a ne samo fizičko. Želimo poslati poruku nade i vjere, pokazati kako se uz podršku i jak duh mogu prevazići duhovne i fizičke prepreke. Naša avantura pokazuje kako međusobna podrška i razumijevanje mogu postati snaga koja nadilazi sve tjelesne granice“, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu ujutro, očekujući da će stići u Međugorje u petak oko podneva.

„Odlazimo svojoj Majci, Kraljici Mira, sa osobnim molitvama i nadom da će naše molitve biti uslišene. Planiramo se ispovjediti, prisustvovati misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da posjećujem Međugorje najmanje dva puta godišnje i ne mogu dovoljno istaknuti koliko mi je Majka Marija pomogla i koliko mi je puta uslišala molitve. Vjerujem da će se i moji prijatelji složiti sa mnom kada kažem da posjeta Međugorju ostavlja neopisiv dojam i da svaki vjernik treba doći i sam doživjeti tu neopisivu moć“, rekla je Jelena Roguljić, a cijeli razgovor možete poslušati na audiozapisu Radiopostaje Mir Međugorje.

Vijest o Jozu Klišaninu u kolicima koji hodočasti u Međugorje sa prijateljima iz Podhuma kod Livna prvi put je objavljena na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima