Ključni datumi u junu za ostvarenje želja

TNT GROUP

Mjesečni horoskop za jun 2024. godine kaže da će nam najvažniji mjesec biti za karijeru i ljubav. Ljeto će biti savršeno vrijeme za napredak ili novu vezu. U junu 2024. imaćemo dva datuma koje astrolozi nazivaju “magičnim”. Dobro ih iskoristite jer tada možete ostvariti ono što dugo želite. Evo koji su najbolji datumi u junu 2024. prema horoskopu:

9. jun 2024. godine

Na ovaj dan, Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Mars i Venera su jedne od glavnih planeta u oblasti ličnih odnosa. Na ovaj dan trebalo bi da pohađate čas plesa, idete u teretanu ili u šetnju jer postoji odlična prilika da upoznate osobu za koju ste predodređeni!

Slušajte svoje misli tokom sastanka – da li se osjećate sigurnim u svog partnera, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete biti sigurni da je ova osoba vaša sudbina! Pored toga, 9. juna 2024. ćemo imati trigon između Mjeseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo donijeti važne porodične razgovore i odluke o nekretninama. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno.

22. jun 2024. godine

Period punog Mjeseca se uvijek energetski razlikuje od drugih Mjesečevih faza. U ovom trenutku, Mjesec kao da čuje sve naše misli! Ovog dana će pun Mjesec biti u Jarcu. Mjesec zapravo ne voli biti u racionalnom i prizemnom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostor Mjesecu, čija energija teče poput vode. Ipak, ovaj energetski duo zajedno stvara odličnu priliku za ispunjenje svih želja, posebno onih vezanih za karijeru.

Jarac neće tolerisati opuštanje. Ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a onda ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Mjeseca ne traje dan, već nekoliko dana prije punog Mjeseca i nekoliko dana poslije. Napomenimo i da će se 21. juna 2024. održati ljetni solsticij, jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što imate na umu, brže će se ostvariti, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima