Koncert Miroslava Škore u čast Dana domovinske zahvalnosti u Viru Posušju

TNT GROUP

Ove godine povodom 24. proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, Mjesna zajednica Vir priprema veliki koncertni spektakl.

Stadion Malo polje u Viru ponovo će biti domaćin najboljih domaćih izvođača. Nakon velikog uspjeha grupe Dalmatino prošle godine, očekuje se dobra atmosfera i na koncertu Miroslava Škore.

Najpoznatiji kantautor tamburaške i pop glazbe, Miroslav Škoro, nastupit će na velikom koncertu nakon duže vremenske pauze u Hercegovini. Koncert je zakazan za nedjelju, 4. kolovoza. Ulaznice će biti u prodaji početkom srpnja.

„Sa ponosom najavljujemo jedinstveni glazbeni spektakl koji će obogatiti proslavu Dana Domovinske zahvalnosti u našem Viru. Na stadionu, 4. kolovoza, pozivamo vas da uživate u glazbenom doživljaju koji nam pruža Miroslav Škoro. S obzirom na veliki interes za koncert, ulaznice će biti u pretprodaji“, poručili su organizatori iz Mjesne zajednice Vir.

Prije i poslije koncerta, DJ Mateo će osigurati veliku zabavu.

Više informacija o prodaji ulaznica će biti dostupno početkom srpnja.

Objava Vir Posušje: Veliki koncert Miroslava Škore povodom Dana domovinske zahvalnosti pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima