Košarkaši Rame i ove godine nastoje osvojiti pehar

TNT GROUP

HKK “Rama” u nedjelju, 10. ožujka, gostuje u Busovači. Utakmica 14. kola lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne igra se od 15 sati, a prema riječima trenera Ivice Vukoje, košarkaši “Rame” u sezonu su ušli s ambicijama postizanja što boljih rezultata i plasmana. 

Ekipa je u ovom trenutku “pokrivena” na svim pozicijama domaćim igračima, uz jednog novog, u Bosovači će igrati u više-manje poznatom sastavu: Ante Ćališ, Josip Knježević, Ivan Džolan, Ivan Brekalo, Ivan Anić, Petar Begić, Marin Mikulić, Ivica Tomić, Patrik Ćavar, Marko Meštrović, Luka Meštrović, Jure Vukoja, Ilija Petrović i Josip Raič. Na trenerskoj klupi su Ivica Vukoja, Mijo Knježević i Anto Burić, fizioterapeut je Zdravko Pavlović.

HKK “Rama” trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli s omjerom devet pobjeda i četiri poraza, s tim da je ekipa u prvom dijelu propustila upisati još dvije pobjede.

“Sljedeće 14. kolo HKK “Rama” ide na gostovanje u Busovaču. Klub nastoji ostvariti što bolji plasman u regularnom dijelu prvenstva, a time stvoriti bolju poziciju u playoff-u, u koji ulaze četiri prvoplasirane ekipe, a koji počinje nakon završetka 18. kola 14.4. 2024. godine”, kazao je trener Ivica Vukoja za Ramski Vjesnik.

Košarkaši Rame i ove godine nastoje osvojiti pehar

Mladi košarkaši zajedno s trenerima daju sve od sebe da naprave što bolji rezultat u sezoni, a Vukoja dodaje: “Igrački kadar u klubu je u dobrom zdravstvenom stanju, prije nešto više od 15 dana bila je prisutna viroza kod većeg broja igrača, ali smo uspjeli proći taj period bez odgađanja utakmica i drugih posljedica. Manje ozljede kod par igrača su sanirane.”

“Rama” se kroz sezonu susreće s nekoliko ekipa koje su svima dobro poznate, a na terenu je uvijek teško, ali za gledatelje zanimljivo protiv ekipa iz Čapljine i Mostara. Košarkaše očekuje još 5. kola.

“Moramo zahvaliti našoj domaćoj publici i strastvenim navijačima koji daju veliku podršku bez obzira koji protivnik dolazi u Ramu. Kroz cijeli tjedan je bezbroj pitanja kada igra Rama, da li će biti prijenos na SportHercegovini. Puno nam znači potpora naših sugrađana za daljnji rad, a time nam je to i obaveza za postizanjem što većih uspjeha na radost svih”, kaže Vukoja za Ramski Vjesnik.

Košarkaši Rame i ove godine nastoje osvojiti pehar

Svaki klub koji se natječe u nešto ozbiljnijim ligama, poput ove seniorske Košarkaškog saveza Herceg-Bosne za normalno funkcioniranje treba pokrovitelje, pa Vukoja dodaje: “Zahvaljujemo na potpori  u dosadašnjem dijelu sezone glavnom pokrovitelju Općini Prozor-Rama, stalnim prijateljima na potpori: Alfmarket d.o.o. Ante Bilić, Glovia d.o.o., prof. Zdravko Beljo, Naša zemlja, Javno komunalno poduzeće Vodograd d.o.o. i OPG Vidović&Pajić.

“Ovom prilikom pozivam sve privrednike-poduzetnike Ramce kako kod kuće tako i u inozemstvu da daju potporu klubu, a HKK ‘Rama’ će uzvratiti na što bolji način, rezultatom. Primjer je prošlogodišnji playoff gdje su mnogi Ramci pratili prijenos naših utakmica kada smo im uspjeli podarili istinsku radost i veselje, iako su daleko od svoje  Rame”, zaključio je Vukoja za Ramski Vjesnik.

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!


Izvor: ( ramski-vjesnik.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima