LJOF: Više od 1000 takmičara iz 13 zemalja svijeta

TNT GROUP

Do početka ovogodišnjeg, četvrtog izdanja Ljubuški Outdoor festivala ostalo je još samo dva dana. Festival je postao poznat po spoju sportskih aktivnosti sa kulturnom i prirodnom baštinom Ljubuškog. Ove godine, na festival se prijavilo 1000 natjecatelja iz 13 zemalja svijeta, a očekuje se dolazak i dodatnih sudionika na licu mjesta, posebno najmlađih. Ovi brojevi svjedoče o kvalitetnom sadržaju festivala koji promovira sport i zdrav način života u prirodnom okruženju Ljubuškog.

Program 4. Ljubuški Outdoor festivala:

Četvrtak 23.05. – KULTURNI CENTAR LJUBUŠKI

20:00 – Otvaranje festivala i panel diskusija

(…)

Subota, 25.05.

9:00 – 15:00 – Paragliding natjecanje “KOSAČA”

(…)

Nedjelja, 26.05.

08:00 – planinarski izlet na Vrlosinj

(…)

Za vrijeme trajanja festivala na lokaciji vodopada Kravica održava se Outdoor Sajam, gdje posjetitelji mogu sudjelovati u raznim aktivnostima i dobiti informacije o planinarenju, biciklizmu, paraglajdingu, ronjenju, kajakingu i drugim aktivnostima.

4. LJOF: OVOGODIŠNJI DIZAJN ZA MAJICE I MEDALJE

Dizajn majica i medalja festivala inspiriran je sedrom, prirodnim fenomenom koji obilježava krajolik Ljubuškog. Sedra je važna za ekosustave, te je odabir ove teme naglasio važnost njezinog očuvanja.

(…)

Glazbeni dio programa održava se na platou iznad Vodopada Kravica s nastupima Glazbene škole Ljubuški, Opće Opasnosti i Crvene Jabuke.

Više od 1000 natjecatelja iz 13 zemalja svijeta sudjeluje na ovogodišnjem Ljubuški Outdoor festivalu.

Izvor: ( radioljubuski.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima