Luka osvojio bronzu na Prvenstvu Mediterana, a Anna srebro na mitingu u Sloveniji.

TNT GROUP

Luka Ćurković i Anna Ćurković, članovi Atletskog kluba Brotnjo, ostvarili su sjajne rezultate proteklog vikenda na međunarodnim natjecanjima. Luka je osvojio broncu na Prvenstvu Mediterana za mlađe seniore U23, dok je Anna osvojila srebrno odličje na međunarodnom seniorskom atletskom mitingu u Sloveniji.

Proteklog vikenda u Egiptu održano je Prvenstvo Mediterana za mlađe seniore U23. Naš Luka Ćurković se takmičio na ovom prvenstvu i osvojio još jednu veliku medalju. Luka je zauzeo treće mjesto u skoku u dalj sa rezultatom od 7.57m. Nažalost, Luka nije mogao pružiti svoj maksimum zbog povrede koljena koju je osjetio u zagrijavanju, pa je sa samo jednim skokom uspio osvojiti veliko priznanje. U subotu, 18. svibnja, održan je međunarodni atletski miting u Slovenskoj Bistrici. Na tom jakom mitingu u regiji, nastupila je naša atletičarka Anna Ćurković. Anna je ostvarila odličan drugi rezultat sa novim ličnim rekordom od 6.11m – saopćeno je iz AK Brotnjo uz čestitke svojim članovima na novim velikim uspjesima.

Luka osvojio bronzu na Prvenstvu Mediterana, a Anna srebro na mitingu u Sloveniji.

Objava Luka osvojio broncu na Prvenstvu Mediterana, Anna srebro na mitingu u Sloveniji prvi je put objavljena na stranici Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima