Milanović najavio ponovnu kandidaturu za predsjednički mandat

TNT GROUP

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović danas je objavio svoju kandidaturu za novi petogodišnji mandat na čelu države.

“Evo sada. Posjedujem najviše znanja i iskustva”, odgovorio je Milanović na pitanje kada će objaviti kandidaturu za drugi predsjednički mandat, te dodao kako očekuje podršku SDP-a.

“Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi iz niza razloga, da me ne prevari. Imam najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata, ali to ne mora biti presudno. To su moji aduti”, rekao je Zoran Milanović novinarima.

Odmah nakon ovog izlaganja, Milanović je otišao. Nije želio odgovarati na dodatna pitanja ili govoriti o drugim temama, uključujući i odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, prenosi Dnevnik.hr.

Povjerenstvo je pokrenulo istragu protiv Zorana Milanovića zbog putovanja državnim avionom u Leipzig na utakmicu hrvatske reprezentacije. Milanović je, osim svojih suradnika, na utakmicu poveo i svoju suprugu Sanju Musić Milanović. Istraga je pokrenuta nakon pritužbe, a Povjerenstvo je najavilo da će istražiti sve relevantne činjenice i okolnosti te zatražiti izjavu od Milanaovića ako utvrde osnove za daljnje postupanje.

Članak o Milanovićevoj kandidaturi za novi mandat kao predsjednika pojavio se prvi put na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima