Mladi talenti u akciji: Treći “Summer Cup” košarkašica u Neumu

TNT GROUP

Škola košarke Neum ovog ljeta ponovno je domaćin trećeg po redu “Summer Cupa” za košarkašice. Organizator ovog važnog sportskog događaja uspio je okupiti impresivan broj talentiranih mladih sportašica, među kojima su ekipe ŠK Neum, ŽKK Posušje, ŽKK Brotnjo Čitluk, ŽKK Ragusa Dubrovnik i ŽKK Sea Stars Tivat.

Rezultati prvog dana natjecanja

Prvi dan turnira donio je uzbudljive utakmice i vrhunsku košarku. Škola košarke Neum je u grupi A pobijedila ŽKK Brotnjo Čitluk rezultatom 32:23 i ŽKK Posušje rezultatom 23:13. ŽKK Posušje je također pobijedio ŽKK Brotnjo Čitluk rezultatom 32:16.

U grupi B, ŽKK Ragusa Dubrovnik je nadmoćno pobijedio ŽKK Posušje s rezultatom 60:28, ali ŽKK Sea Stars Tivat je pobijedio ŽKK Ragusa Dubrovnik s rezultatom 42:35 i ŽKK Posušje s rezultatom 48:26.

Raspored današnjih utakmica

Danas, u četvrtak, očekuju nas napete završne utakmice:

  • Utakmica za 5. mjesto: ŽKK Brotnjo Čitluk vs. ŽKK Posušje 2 – 08:00
  • Utakmica za 3. mjesto: ŽKK Ragusa Dubrovnik vs. ŽKK Posušje – 09:00
  • Finale: ŽKK Sea Stars vs. Škola košarke Neum – 10:00

Važnost turnira za Neum i razvoj djece

“Summer Cup” u Neumu predstavlja više od sportskog natjecanja. Ključan je za promociju sporta, zdravog načina života, razvoj socijalnih vještina, timskog duha i discipline među mladima. Organizacija ovakvih turnira pruža mladim sportašicama priliku da pokažu svoj talent, natječu se s vršnjakinjama iz različitih klubova te stvaraju nova prijateljstva.

Za Neum, ovo je prilika da se istakne na sportskoj karti, privuče posjetitelje i turiste te promovira zdrav način života. Ulaganje u sportske manifestacije poput “Summer Cupa” doprinosi razvoju lokalne zajednice, potiče mlade na aktivno bavljenje sportom i promovira zdrav život.

Objava Mladi talenti na djelu: Treći “Summer Cup” košarkašica u Neumu pojavila se prvi put na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima