Mlađi uzrasti HNK Grude odigrali prijateljsku utakmicu u Makarskoj

TNT GROUP

Početnici i pioniri HNK Grude proveli su dan u Makarskoj, gdje su sudjelovali u nogometnoj prijateljskoj utakmici protiv HNK Zmaj. Osim njih, na izletu su sudjelovali i kadeti koji su ove sezone ostvarili izvanredan rezultat, završivši sezonu bez poraza.

Ukupno 70 djece, zajedno s njihovim trenerima, uživalo je u sportskim aktivnostima i druženju tijekom cijelog dana. Posebno su istaknuti početnici i pioniri koji su pružili odličnu nogometnu predstavu, pokazujući napredak i timski duh.

Nakon utakmice, igrači i treneri su se počastili besplatnim ručkom u hotelskom resortu Urania u Baškoj Vodi. Iz kluba su se zahvalili vlasnicima resorta i svim sponzorima koji su omogućili ovaj izlet i podržali njihov rad kroz sezonu.

“Ovaj izlet označava završetak uspješne sezone za naše mlade talente. Zahvaljujemo se svima koji su nas pratili i podržavali, kao i našim sponzorima koji su omogućili da naši igrači i treneri dožive ovo iskustvo”, poručili su iz kluba.

Ovim su izletom mladi nogometaši HNK Grude okončali sezonu, istovremeno se radujući novim izazovima i budućim uspjesima koje donosi sljedeća nogometna sezona.

Mlađi uzrasti HNK Grude odigrali prijateljsku utakmicu u Makarskoj Mlađi uzrasti HNK Grude odigrali prijateljsku utakmicu u Makarskoj Mlađi uzrasti HNK Grude odigrali prijateljsku utakmicu u Makarskoj

Post Mlađi uzrasti HNK Grude odigrali prijateljsku utakmicu u Makarskoj je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima