NA POMOLU SUDBINSKI SUSRET Tri horoskopska znaka će do 5. aprila upoznati srodnu dušu

TNT GROUP

Venera, kraljica ljubavi, promijenila je znak 11. marta i ušla u sazviježđe Riba, gdje će se zadržati do 5. aprila. Venerin uticaj najviše će osjetiti Ribe, Rakovi i Škorpije.

Kako Venera prelazi u emotivno carstvo Riba, naš kolektivni emocionalni pejzaž prolazi kroz duboku transformaciju.

Ovaj pomak sa intelektualne odvojenosti Vodolije u emocionalne vode Riba najavljuje period bogat romantikom, nježnošću, saosjećanjem i simpatijom.

Ulazak Venere u Ribe označava povoljno vrijeme za odnose, sa naglaskom na produbljivanju emocionalnih veza i negovanju nesebičnog pristupa ljubavi. Tokom ovog tranzita, osjećanja ljubavi će se vjerovatno produbiti, postajući istovremeno snažna i altruistička, ispunjavajući naša srca čežnjom za smislom i pesničkim izrazom.

U Ribama, uticaj Venere postaje posebno moćan, jer je u ovom znaku uzvišena, što označava optimalno poravnanje gdje su kvaliteti i planete i znaka pojačani i harmonično izraženi. Ova egzaltacija naglašava ljubav, strast i ostvarenje snova, obavijajući nas svijetom u kome se uvećavaju ljepota i emocionalna dubina. Bez obzira na status naše veze, ovaj period podstiče delikatnu ravnotežu između naših individualnih želja i dinamike partnerstva.

Za one u uspostavljenim vezama, ovo vrijeme može donijeti povećanje strasti i nežnosti, promovišući duh saradnje i međusobnog razumijevanja. Tokom svog tranzita u Ribama, Venera nas ohrabruje da se krećemo kroz složenost ljubavi sa milošću i saosjećanjem, podsjećajući nas na važnost kompromisa i međusobne podrške u održavanju značajnih odnosa.

Ovaj period je svjedočanstvo moći ljubavi da prevaziđe uobičajeno, pozivajući nas da se potpuno i hrabro uključimo svojim srcima u beskrajni ples povezanosti i intimnosti.

Venera u Ribama donosi ljubav za Rakove, Ribe i Škorpije.

Pošto je Riba posljednji znak Zodijaka, ovo može da uslovi sudbinske susrete, prenose Novosti.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima