Načelnik Općine Čitluk ugostio evropskog prvaka u karateu.

TNT GROUP

U dvorani za sastanke Općine Čitluk, danas je načelnik Marin Radišić ugostio Ivana Martinca, seniorskog prvaka Europe u kategoriji do 75 kilograma.

Na 59. Europskom prvenstvu u karateu i parakarateu u Zadru, Martinac je ostvario najnoviji uspjeh u svojoj sjajnoj sportskoj karijeri. Bio je jedan od istaknutih članova reprezentacije koja je osvojila četiri naslova europskih prvaka, dva srebra i bronzu. Karate reprezentacija je osvojila tri zlata i jednu bronzu, dok je hrvatska parakarate reprezentacija osvojila jedno zlato i dva srebra.

Izbornik muške seniorske reprezentacije Republike Hrvatske, Danijel Vučić, također je bio tema razgovora između Martina i načelnika Radišića. Martinac je istakao kako je pored natjecateljskog dijela karijere, počeo i sa trenerskim poslom u karateu.

Čestitajući Ivanu Martincu na izvanrednom uspjehu, Marin Radišić je naglasio kako se Općina Čitluk može ponositi uspješnim sportašima i trenerima te podržava aktivnosti svih sportskih klubova, prepoznajući njihovu važnost.

Ovaj tekst prenesen je sa portala Općine Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima