Najava: “Kino na otvorenom” u Grudama

TNT GROUP

U utorak 9. jula 2024. godine Kulturni dom A. B. Šimić Grude organizira “Kino pod zvijezdama” koje će se održati na Sportskom centru u Grudama.

Prva projekcija u 20:30 sati bit će za najmlađe koji će moći pogledati film “Kung Fu Panda 4” sinkroniziran na hrvatski.

U 22:30 sati započet će druga projekcija, film Bajkeri.

“Nadahnut kultnom knjigom fotografija Dannyja Lyona, “The Bikeriders” donosi vam izgled, osjećaj i zvukove golih, podmazanih supkultura vozača motocikala iz 60-ih. Kathy (Jodie Comer), odlučna članica Vandala koja je udana za divljeg, bezobzirnog vozača bicikla po imenu Benny (Austin Butler), prisjeća se evolucije Vandala tijekom desetljeća, počevši od lokalnog kluba autsajdera ujedinjenih dobrim vremenima, tutnjavom motora i poštovanjem prema njihovom snažnom, postojanom vođi Johnnyju (Tom Hardy). Tijekom godina Kathy daje sve od sebe kako bi se snašla u neukroćenoj prirodi svog supruga i njegovoj odanosti Johnnyju s kojim osjeća da se mora natjecati za Bennyjevu pažnju. Kako život u Vandalima postaje sve opasniji, a klub prijeti da postane još zlokobnija banda, Kathy, Benny i Johnny prisiljeni su donositi odluke o svojoj odanosti klubu i jedni drugima.”

Post NAJAVA: “Kino pod zvjezdama” u Grudama je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima