NEDJELJNI HOROSKOP ZA BLIZANCE: Odlični kontakti i mogućnosti za napredak, VAGA PLANIRA PUT, VODOLIJA OSJETLJIVE NOGE

TNT GROUP

Merkur u ponedjeljak u prepodnevnim satima prelazi iz znaka Bika (ostavljamo iza sebe male ili velike drame, iznenađenja, agresiju, tvrdoglavost i teške misli) u znak Blizanaca, gdje je “svoj na svome”, pa nam slijedi poboljšanje komunikacije, želja da naučimo nešto novo (ili obnovimo staro gradivo), slijede nam dani jasnih i preciznih misli i riječi, slijede nam dani kada smo lepršavi, hitri, okretni, vješti, kada dogovori idu lako i kada se bolje razumijemo. Dobar je trenutak da se pokrenemo u bilo kojoj sferi, stvari se rješavaju lakše nego inače i ovo nije momenat da se sjedi i čeka da nešto samo od sebe padne sa neba – već vrijeme za akciju.

U utorak Venera u znaku Blizanaca ima tačnu konjunkciju sa Suncem (nalazi se u srcu Sunca), a vladar će joj biti taj isti Merkur u znaku Blizanaca – moguće je očas posla napraviti izuzetno kvalitetan i plodonosan dogovor, moguće je brzo zaraditi, ali je isto tako moguće da jedna riječ ili jedan susret pokrenu lavinu emocija i donesu sjajnu ljubavnu priču.

U četvrtak – imamo mlad Mjesec u znaku Blizanaca – sve što započinjemo ovih dana na prvi pogled će izgledati lagano, opušteno, možda i površno – ali ćemo ubrzo shvatiti da svaki nov početak zahtijeva dosta vremena, truda i odgovornosti. Ne odustajte kada i ako krenu prve poteškoće – one će se savladati, a ovi novi počeci (u bilo kojoj sferi) će se kroz vrijeme pokazati kao odličan put.

Tokom ove sedmice – i Sunce i Venera iz znaka Blizanaca idu ka kvadratnom aspektu sa Saturnom iz znaka Riba (egzaktan aspekt je u danima vikenda) – slijede nam otežanja u emotivnoj i materijalnoj sferi, prepreke koje na prvi pogled djeluju nesavladivo – ali ih je moguće prevazići. Novozapočeti odnosi nose u sebi dašak otežanja, komplikovanja, glavolomki i srcelomki – ali to ne znači da nisu vrijedni i trajni!

OVAN

Hrana

U ovoj sedmici su vam živci najpreči pa gledajte da ih sačuvate – Ne jedite kad ste nervozni, jer će vam hrana pasti kao kamen na želudac. Odgovaraju vam mali obroci, ne pretovarujte stomak.

Ljubav

Ukoliko je u protekloj nedelji bilo nekih turbulentnih situacija (I prenagljenih reči I postupaka) – sada bi bilo vreme da se situacija dovede u normalu. Možda u ovu sedmicu ulazite pod nervozom, ali djeluje da ćete iz nje ipak izaći u mnogo boljem raspoloženju. Da bi se to dogodilo – bilo bi dobro da i voljena osoba i vi bolje naštimujete uši i budete spremni da povremeno istinski čujete jedno drugo, a ne samo da vrtite jednu te istu, svoju priču. Slobodni Ovnovi – možda će vaše “simpatisanje” i koketiranje sa nekim doći u fazu zastoja – ovo je možda trenutna faza, a i da nije – ne sikirajte se mnogo, doći će nešto novo.

Posao

Mlad Mjesec u polju komunikacije, dogovora, učenja, papirologije, razmišljanja i kratkih putovanja – obećava da ste u više nego aktivnoj poslovnoj fazi. Očekujte dosta uspjeha i vaših pravih poteza u ovoj sedmici. Ovo ne znači da će sve ići savršeno – makar jedna situacija se mora pojaviti koju nećete uspeti da riješite ili makar jedan dogovor od kojeg mnogo očekujete a postajete sve više svjesni da vjerovatno nećete uspjeti da ga realizujete. Nema razloga za brigu – dobar poslovni period je tek otpočeo.

Zdravlje

Alergije i povremena stomačna problematika. Budite više fizički aktivni.

BIK

Hrana

U prvih par dana možete preterivati i prepuštati se užicima. Mlad Mesec u polju ishrane vam daje priliku da zaista, iz korena promenite nešto, a samim tim se osećate bolje i budete zdraviji!

Ljubav

Nema razloga da odnos sa voljenom osobom ne bude dobar u ovom periodu. Tu ste jedno za drugo, komunikacija je korektna, ima i emocija i strasnih momenata. Oboje imate neke svoje teme kojima ste okupirani a koje vam možda donose nervozu – ali je malo vjerovatno da ćete tu nervozu unijeti u vaš odnos. Slobodni Bikovi – možete biti razočarani samo ako ste očekivali previše od površnog kontakta sa nekim. Generalno gledano – vaši ljubavni instinkti nisu baš najbolji u ovom periodu, pa vam se neko može učiniti boljim nego što jeste zaista. Zato – koketirajte, upoznajte nove osobe, ali ne žurite sa zaljubljivanjem.

Posao

Mlad Mjesec u polju koje se vezuje za vaše finansije i lične vrijednosti ukazuje da ste…

Zdravlje

Kod nekih moguć ekcem.

BLIZANCI

Hrana

Obzirom da je ove sedmice mlad Mjesec u vašem znaku, možete napraviti promene po pitanju ishrane koje će vam od samog početka prijati. Više biljnih vlakana, manje slatkiša!

Ljubav

Jedna poprilično dobra nedelja je pred vama. Sad je trenutak da se sa voljenom osobom dogovarate, planirate – bilo da vam je na umu izlazak, odmor Ili putovanje…bilo da su vam na umu neke mnogo ozbiljnije teme, kao što je planiranje potomstva, veridbe, braka. Ovo je trenutak kada Blizanci prave značajne korake, one koji će vas pratiti u dužem periodu unapred. Zato – budite mudri! Slobodni Blizanci – itekako je moguće poznanstvo sa osobom koja može postati od velikog značaja za vas. Vi ste u periodu koji bismo mogli nazvati “sudbinskim” za ljubav. Niko vam ovih dana ne dolazi bez razloga.

Posao

Povoljne informacije, vesti o pozitivnim promenama, mogućnost za dobijanje posla (i redovnog idodatnog), značajni poslovni kontakti, pa čak i unapređenje – sve je to na dnevnom redu u ovoj sedmici kod vas. Što se potencijalnog unapređenja ili dobijanja značajnog projekta tiče – da, to je super – ali računajte da ste dobili dodatnu dozu odgovornosti I da je potrebno da pokažete veliku ozbiljnost i posvećenost. Bićete zadovoljni rezultatima u ovoj nedjelji – a i sarad…

Zdravlje

Više umora i osjetljivost respiratornih organa. Stariji – tegobe sa vratnim i ramenim dijelom.

RAK

Hrana

Više ćete uživati u malim, ukusno aranžiranim obrocima. Uvrstite u svoju ishranu više orašastih plodova, mliječnih proizvoda, ribu, zeleno lisnato povrće, banane, citruse. Stomak vam je i dalje osjetljiva tačka.

Ljubav

Nemojte brinuti bespotrebne brige, nemojte se opterećivati prisećanjima na neke neugodne ili bolne momente – postoji toliko toga dobrog i lijepog u vašem partnerskom odnosu, pa ne kvarite sebi sreću. Odnos sa voljenom osobom je prikazan kao stabilan a u nekom skorijem narednom periodu – biće još više bliskosti između vas dvoje. Slobodni Rakovi – podsećanje na bivšu ljubav može biti posebno jako u ovoj sedmici, pa čak može “prizvati” neki vid kontakta. Ako vas u ovom periodu privuče neko nov – vjerovatno je da će to biti prilično komplikovan odnos, pa razmislite da li je tako nešto za vas.

Posao

Prva polovina sedmice je jako dobra za pregovore, ali i za rješavanje administrativnih pitanja i papirologije, čak i u slučajevima kada vam početni momenat…

Zdravlje

Moguće meteoropatske tegobe. Stariji – aktiviranje hroničnih zdravstvenih problema.

LAV

Hrana

Prošla sedmica vas je energetski iscrpjela, pa vam treba ishrana sa više proteina i biljnih vlakana. Ne pretjerujte sa mliječnim proizvodima. Prijaće vam i…

Ljubav

Imaćete dane u kojima će preovladavati vedra i vesela atmosfera, dane ispunjene inspirativnim momentima, razumijevanjem, smijehom I strašću. No, isto tako – imaćete I po koji dan u kojem ćete provocirati ili izazivati jedno drugo, dane “od igračke – plačke”. Na svu sreću – ovih prvih će biti mnogo više. Slobodni Lavovi – vaš “mali krug velikih ljudi” sada može biti znatno proširen. Dani pred vama su naklonjeni stvaranju novih poznanstava i prijateljstava, ali I tome da se opustite, uživate, flertujete izavodite. Pa i ako je na k…

Posao

Ovo su dani kada težite tome da se opustite, da malo rasteretite sebe nakon izuzetno odgovornog I zahtjevnog poslovnog perioda koji je iza vas. Malo je vjerovatno da ćete baš u potpunosti uspjeti u tome, jer će se u prvom dijelu nedelje pojaviti nove obaveze I pitanje je da li ćete uspeti da ih rešite sve do kraja sedmice. Ono što je dobro jeste da će se komunikacija u poslovnoj sferi poboljšati – ako ništa drugo, makar ćete se razumjeti i težiti da napravite dogovor. Sa kolegama – kvalitetna komunikacija I međusobna podrška.

Zdravlje

Stariji Lavovi mogu imati bolove u zglobovima. Mlađi – uglavnom dobro.

DJEVICA

Hrana

Ishranu obogatite namirnicama koje sadrže više vitamina B. Konzumirajte jaja, meso, mlijeko i mliječne proizvode, ribu, zeleno lisnato povrće, banane, citruse. Stomak vam je i dalje osjetljiva tačka.

Ljubav

Kod stabilnih parova – manjak zajedničkog vremena, ali ipak dosta korektna situacija. U nekim slučajevima čak – ovo može biti period kada se vas dvoje odlučujete za ozbiljnije korake u vezi. Kod nestabilnih parova – emotivna distanciranost je u ovim danima produbljena, a problemi izlaze na površinu. Za vas važi – I dalje ste u fazi kada je moguće popravljati situaciju, pa bi bio trenutak da svoje snage usmerite u tom pravcu. Slobodne Djevice – ovo baš i nije sjajan trenutak da se zaljubljujete – poznanstvo ok, razvijanje komunikacije – I to je u redu. Ali pravljenje velikih planova i zanos – pa ne.

Posao

Mlad Mjesec je u vašem polju karijere I ukaz…

Zdravlje

Solidna nedjelja je pred vama.

VAGA

Hrana

Pravi je trenutak za promene po pitanju ishrane. Ne kažem da će biti lako, ali ćete time kako se osećate i kako izgledate – vrlo brzo biti više nego zadovoljni! Izbjegavajte prženu hranu i slatkiše.

Ljubav

Period je dobar za planiranje putovanja sa partnerom, za više zajedničkih interesovanja, pozitivnih dešavanja, za više strasti. Dobar je da poboljšate komunikaciju i da se lakše dogovarate. Ono što je minus u ovim danima jeste što ste oboje malo na svoju ruku, što ste oboje nestrpljivi i što vas je lako izbaciti iz takta. Sa malo takta i više razumijevanja – ni ovo ne bi trebalo da predstavlja problem. Slobodne Vage – ovo je na prvom mestu period kada trebate da uživate u životu i u svim lijepim dešavanjima koje on donosi. Ljubavne veze započete u ovom periodu biće komplikovane, ali dosta trajne…

Posao

Sedmica sa dosta obaveza I odgovornosti je pred vama.
Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima