NEPRIDOSRŽNA KRAJINA ZODIJAKA Dama iz ovog znaka osvaja sve pred sobom

TNT GROUP

Žena rođena u znaku Jarca je izuzetno snažna žena! Ono što bi slomilo kičmu prosječnom muškarcu, ona nosi nenametljivo i dostojanstveno, postavljajući pitanje da li je uopće dostojna izazova.

Ako je odgovor da, tada će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, dok sve ostale izgore. Njenu ljubav održava plamen odgovornosti, dužnosti i predanosti. Sa njom, svakog dana postajete bolja verzija sebe, dok se jednog dana ne probudite kao princ koji uživa poštovanje i autoritet okoline.

Ona je to znala dok ste još bili žaba, ali koliko se dama usuđuje voljeti žapca? Njena mašta ne poznaje nerealne fantazije, jer uvijek vidi krajnji ishod situacije. Potrebno je samo da pokažete karakter i istrajnost, a ona će biti uz vas i dati primjer, jer to posjeduje dva puta više od vas. Kao majka, stroga je ali pravedna, odgajajući djecu da jednog dana vladaju sami sobom i svijetom oko sebe.

Žena Jarac može prevazići sve izazove, ostajući pribrana i mirna, tražeći odmah rješenja. Može se činiti hladnom, ali ispod površine krije se žena sa odličnim smislom za humor koja žudi za sigurnošću. Dio svojih ambicija će žrtvovati zarad porodice.

Ne zaljubljuje se na prvi pogled i ne gubi vrijeme na beskorisni flert. Ljubav je za nju ozbiljna i kada osjeti privlačnost prema nekome, preuzima inicijativu i osigurava da dobije muškarca koji želi.

Voli da ugađa i brine se za partnera, ali nikada neće izgubiti svoju nezavisnost. U vezi traži ravnopravnost, podržavajući partnera u najtežim trenucima. Idealni partneri za nju su Bik, Devica i Rak, kao i Škorpion.

Žena Jarac osvaja klasičnom ljepotom, sa visokim jagodicama i elegancijom. Karakterišu je duži nos, izražajno lice, duboke oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena i blistav ten.

Ljubav kod nje je dugotrajan proces koji vodi ka partnerstvu za cijeli život. Njenom srcu treba vremena da se otvori, ali kada to uradi, ljubav je vječna.

BONUS VIDEO:

Objava NEPRIKOSNOVENA KRALJICA HOROSKOPA Dama u ovom znaku osvaja sve pred sobom pojavila se prvo na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima