Numerologija otkriva da li ćete u budućnosti imati novac.

TNT GROUP

U numerologiji svaki broj nosi svoju energiju i vibracije koje utiču na sva područja života i odnose. Također utiču na finansije i sposobnost zarađivanja, štednje i trošenja novca.

Svaki broj ima svoju karakterističnu energiju koja može otkriti kako će osoba upravljati bogatstvom i finansijskim pitanjima tokom svog života.

Kako izračunati svoj broj? Jednostavno zbrojite znamenke u svom datumu rođenja i svedite na jednoznamenkasti broj. Na primjer, ako ste rođeni 12.07.1987., zbrojite 1 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 7 = 35, zatim 3 + 5 = 8. Prema ovom primjeru, vaš broj je 8.

Jedinica

Ako imate broj 1, vjerovatno ćete imati finansijsku prednost tokom svog života.

Iako nosite energiju novih početaka, skloni ste konstantnom pokretanju novih stvari.

Vaša štednja je veoma važna za vas, niste skloni zaduživanju. Uživate u vođenju, ali veće zadovoljstvo imaju oni koje vodite nego vi sami.

Dvojka

Broj 2 nije najpovoljniji kada su finansije u pitanju. Njegova vibracija je više vezana za deljenje i davaje drugima, nego za sticanje bogatstva.

Osobe sa brojem 2 često stavljaju tuđe brige ispred svojih, što ih može dovesti do finansijskih problema ako ne kontroliraju svoje troškove.

Velikodušnost može dovesti do dugova ako se finansije ne drže pod kontrolom.

Trojka

Broj 3 donosi sreću po pitanju novca, pa osobe sa ovim brojem lako stiču bogatstvo. Međutim, isto tako ga i lako troše jer su skloni rasipanju.

Njihovo bogatstvo nije uvijek trajno i sigurno, te su skloni upadanju u dugove ako izgube kontrolu.

Četvorka

Osobe sa brojem 4 moraju naporno raditi kako bi zaradile novac. Ovaj broj nosi energiju “teškog rada” i zahtjeva posvećenost i trud.

Disciplina je ključna jer se ništa ne postiže lako. Bez napora, četvorka može ostati siromašna.

Ulaganja mogu donijeti veliki povrat, ali uz posvećenost i trud.

Petica

Osobe sa brojem 5 su sposobne i uspješne u svojoj profesiji. Uspjeh postižu fokusiranjem, organizacijom i poštivanjem finansijskih granica.

Skloni su filantropiji i pravedni su prema svojim zaposlenima. Vjeruju da dijeljenjem novca dobijaju natrag. Univerzum ih nagrađuje za dobra djela.

Šestica

Broj 6 nosi energiju obilja. Osobe sa ovim brojem često nasljeđuju novac ili imovinu.

Uspjevaju u svemu što rade i rijetko moraju brinuti o finansijskom prilivu. Finansijsko stanje im je stabilno i bez većih ekstrema.

Sedmica

Osobe sa brojem 7 mogu imati finansijske izazove zbog svoje ekscentričnosti. Vole gomilati novac, ali istovremeno ga i troše bez mnogo razmišljanja o drugima.

Imaju sreću i često se obogate od nesvakidašnjih ideja.

Osmica

Broj 8 simbolizira veliko bogatstvo, ali i velike gubitke. Poruka ovog broja je da morate trošiti novac kako biste ga zaradili.

Osobe sa ovim brojem često imaju troškove koji proizlaze iz skupog načina života.

Devetka

Broj 9 lako privlači novac bez puno truda. Ne moraju se previše truditi, ali isto tako novac im ne znači mnogo.

Devetke su dobrotvori i štedljive, ali njihovo bogatstvo često ne traje dugo.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima