Obavijest o stupanju na snagu Naputka o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno – prerađivačkoj proizvodnji

TNT GROUP

Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede HNŽ izradilo je Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2024. godinu. Spomenuti Naputak objavljen je u Narodnim novinama HNŽ te njegova primjena počinje od srijede, 08. svibnja 2024. godine.

Naputkom su utvrđeni opći i posebni uvjeti koje mora ispuniti podnositelj zahtjeva za ostvarenje novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, postupak za ostvarenje novčane potpore, potrebna dokumentacija i obrasci, način isplate, obveze koje podnositelj zahtjeva mora ispuniti prije i nakon primitka novčane potpore i nadzor.

U nastavku Vam donosimo Naputak i obrasce

Dokumenti:

– Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno – prerađivačkoj proizvodnji za 2024. godinu

– Obrasci

The post Obavijest o stupanju na snagu Naputka o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno – prerađivačkoj proizvodnji appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima