Obustavljena potraga za malenom Dankom

TNT GROUP

Potraga za djevojčicom Dankom (2), koja je nestala u utorak oko 13:45 iz obiteljskog dvorišta u naselju kod Bora u Srbiji, obustavljena je. Nakon više od 27 sati, intenzivna pretraga područja nije dala rezultate, a iz MUP-a Srbije priopćeno je kako svi dosadašnji rezultati ukazuju na to da se malena ne nalazi na području Banjskog Polja i Brestovačke Banje. 

Policija nastavlja intenzivno raditi na nestanku malene Danke, a posljednjih 27 sati za njom je intenzivno tragalo više od 500 pripadnika policije svih rodova, helikopteri, sektor za izvanredne situacije, srpska gorska služba spašavanja kao i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Snimka nadzorne kamere
Na društvenim mrežama pojavila se videosnimka nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mjesta gdje je u utorak, oko 13:45, nestala djevojčica. Na videu se vidi automobil koji prolazi oko 13:47 sati.

Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se stotinjak metara od mjesta na kojem je nestala Danka. Zasad nije poznato ima li vozač automobila nekih informacija o nestanku djevojčice, odnosno je li je vidio.  

Objava Obustavljena potraga za malenom Dankom pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima