Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir “Miš-Dine”

TNT GROUP

Hrvatski nogometni klub Grude bio je domaćin prestižnog 8. Međunarodno-memorijalnog nogometnog turnira “Miš-Dine” ovog vikenda. Turnir posvećen legendama kluba Zdravku Jurčiću-Miši i Dinku Vranješu-Dini održan je s velikim uspjehom 25. i 26. svibnja na stadionu Elić Luka u Grudama.

Okupivši ekipe godišta 2013./2014. i 2015./2016., turnir je pružio priliku mladim nogometašima da pokažu svoj talent i strast prema igri, te izgrade prijateljstva sa ekipama iz različitih krajeva.

Pored nogometnih utakmica, posjetitelji su mogli uživati u druženju uz bogatu ponudu hrane i pića.

Svečano otvaranje turnira obavio je načelnik Ljubo Grizelj, koji je motivirao djecu da se ugledaju na Mišu i Dinu ne samo u nogometu, već i u životu. Predsjednik HNK Grude, Josip Tomić, također se obratio prisutnima, prisjećajući se velikana kluba i zahvaljujući njihovim obiteljima na podršci turniru.

Na turniru je sudjelovalo 40 ekipa. U kategoriji 2015./2016., prvo mjesto osvojila je ekipa Posušja pobjedom rezultatom 3:2 protiv Zrinjskog. Treće mjesto zauzela je ekipa Kamen, pobjedivši Herceg Sport. U kategoriji 2013./2014., prvo mjesto također je pripalo ekipi Posušja koja je pobijedila Alfa Trebinje rezultatom 5:0. Trećeplasirani su bili Gruđani, koji su slavili protiv Širokog Brijega.

Pobjednicima su uručeni pehari i medalje, a najboljim pojedincima su dodijeljene posebne nagrade.

Najbolji strijelac u kategoriji 2015./2016. bio je Duje Slišković, najbolji golman Marko Šušnjar, dok je najbolji igrač bio Luka Ljubo Galić. U kategoriji 2013./2014., najbolji strijelac bio je Franko Bešlić, najbolji igrač Luka Knezović, a najbolji golman Veljko Đuzelović.

Ovaj turnir nije samo sportski događaj, već i prilika da se oda počast legendama kluba i pruži mladim nogometašima platforma za razvoj njihovih talenata i vrijednosti. Organizatori su izrazili zadovoljstvo uspješnim odvijanjem turnira te najavili još veće i bolje događaje u budućnosti.


Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir "Miš-Dine" Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir "Miš-Dine" Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir "Miš-Dine" Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir "Miš-Dine" Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir "Miš-Dine" Održan je uspješno 8. Međunarodni memorijalni nogometni turnir "Miš-Dine"

Post Uspješno održan 8. Međunarodno-memorijalni nogometni turnir “Miš-Dine” je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima