Održana godišnja skupština Udruge Susret

TNT GROUP

U ponedjeljak, 11. ožujka 2024. u prostorijama Ustanove Edukacijsko – rehabilitacijski centar “SVETI JOSIP RADNIK”, Čitluk, s početkom u 19 sati održana je redovita godišnja skupština Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „SUSRET“, Čitluk.

Skupština je započela minutom šutnje za pokojnog člana Udruge Susret i jednog od njenih utemeljitelja – Antu Bulića.

Kako su Skupštini uz redovite članove nazočili i gosti, u njihovo ime se nazočnima obratio Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, koji je pohvalio uspješan i transparentan rad Udruge Susret, te dobru međusobnu suradnju:

Drago mi je da Centar Sveti Josip Radnik i Udruga Susret zajedno doprinose da korisnici centra u kojem smo se večeras okupili imaju što bolje uvjete. Pozdravljam rad Udruge Susret i njezinu transparentnost uz želju da u budućem radu nastavi s dosadašnjim aktivnostima, u kojima će uvijek imati potporu Općine Čitluk – poručio je načelnik Radišić.

Potom je Dragica Jerkić, predsjednica Udruge Susret, za doprinos radu Udruge uručila zahvalnicu gospodinu Mladenu Mandži, dugogodišnjem članu Udruge, nakon čega je uslijedio izvještajni dio Skupštine.

Izvještajni dio Skupštine Udruge Susret odnosio se na izvješće o radu Udruge u 2023. godini, izvješća o financijskom poslovanju Udruge i poduzeća „Susret – Brotnjo“ d.o.o. te na informacije o aktivnostima udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama.

Izvješća o radu, pregled aktivnosti Udruge Susret i financijska izvješća prezentirali su Dragica Jerkić, predsjednica Udruge Susret i Slaven Pehar, rizničar, koji su istaknuli kontinuirano, uredno i stabilno financijsko poslovanje Udruge, a prezentirana izvješća usvojena su jednoglasno.

Na sinoćnjoj Skupštini dužnosti člana Upravnog vijeća i zamjenika predsjednice Upravnog vijeće Udruge Susret, zbog preuzimanja dužnosti Ministra prometa i veza u Vladi HNŽ, razriješen je Ivo Bevanda.

Nakon usvajanja odluke o razrješenju ministar Bevanda se prigodnim riječima obratio nazočnima tako što je obrazložio svoju odluku, napravio kratki osvrt na svoje sudjelovanje u članstvu i radu Udruge Susret, zahvalio svim nazočnima na suradnji, te obećao nastaviti pomagati Udrugu kao njezin član.

Ministru Bevandi je ispred Udruge uručena zahvalnica za nesebičan angažman i ostvarene respektabilne rezultate u radu Udruge.

Uz odluke o razrješenju Skupština Udruge Susret usvojila je odluke o imenovanjima te je tako na upražnjeno mjesto u Upravnom vijeću Udruge izabrana gospođa Jasna Vasilj, nekadašnja predsjednica Udruge Susret, a kao novi zamjenik aktualne predsjednice potvrđen je gospodin Slaven Pehar, koji je istovremeno potvrđen i kao ovlaštena osoba (uz predsjednicu Jerkić), za zastupanje i predstavljanje Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „SUSRET“;

Po završetku Skupštine uslijedio je prigodni domjenak i druženje članova Udruge i njihovih gostiju.

The post Održana godišnja skupština Udruge Susret appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima