Održana je 3. Posuška desetka.

TNT GROUP

Više od 200 rekreativaca svih dobnih skupina i profesionalnih trkača sudjelovalo je jučer na međunarodnom natjecanju u trčanju, Posuškoj desetci, koje se po treći put održalo u gradu pod Radovnjom.

Ovo sportsko događanje u organizaciji AK Volim trčanje i Općine Posušje, a u sklopu Posuškog lita, započelo je u 15.30 utrkom djece. Njih 120 u različitim kategorijama natjecalo se na kraćim dionicama od 300 do 600 metara, duž Ulice fra Grge Martića.

Najuspješniji su bili sljedeći:

Prva kategorija djevojčica i dječaka, Valentina Maras i Adrian Pokrajčić; druga kategorija, Elena Zlopaša i Marko Pokrajčić; treća kategorija, Simona Bešlić i Josip Pavković; četvrta kategorija, Ariela Čizmić i David Rezo te peta kategorija Marta Oreč i Ivan Jukić.

Točno u 17 sati sa startne pozicije ispred Općine Posušje krenula je i utrka odraslih. Natjecatelji su trčali ukupno 10 kilometara kroz šire gradsko područje, a istovremeno je krenula i štafetna utrka. Svi oni su se od vreline sunca i napora mogli okrijepiti na 3 postavljena punkta duž dionice.

Među 45 trkača, u muškoj konkurenciji najbolji je bio Ante Pokrajčić, drugi je bio Vinko Sliško, dok je treće mjesto osvojio Josip Martinović. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Emini Alagić, drugo Dijani Manđarelo te treće Anđeli Talić. Svoju titulu najbržeg Posušanina i Posušanke potvrdili su i ove godine Boris Čamber i Ana Dumančić.

U muškoj štafetnoj utrci ekipa Dream Tim iz Imotskog (Tomislav Kopač i Marko Lončar) osvojio je prvo mjesto, dok je u ženskoj najbolja bila ekipa “Duvanjke” (Josipa Baković i Matija Drmić). U kategoriji mix štafeta najbolji je bio tim TNT Talić (Anđela Talić i Marin Talić).

Nagrade najboljim natjecateljima uručio je načelnik općine Posušje Ante Bagić, a organizator je uputio zahvalu Policijskoj upravi Posušje i volonterima što su doprinijeli da ovaj organizacijski zahtjevan događaj protekne u najboljem redu.

Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka. Održana je 3. Posuška desetka.

Post Održana 3. Posuška desetka je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima