Početci projekata “Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini”

TNT GROUP

Federalno ministarstvo zdravstva i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske uz podršku Vlade Švicarske i u suradnji sa Institutom za populaciju i razvoj (IPD), započeli su projekt „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“ u 25 jedinica lokalne samouprave diljem Bosne i Hercegovine.

Prva konferencija „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini održana je 27. i 28. svibnja u Banja Luci i okupila je gradonačelnike, načelnike općina i ravnatelje zdravstvenih ustanova s područja Federacije BiH, Republike Srpske i Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.

Foto: Dom zdravlja Tomislavgrad

U sklopu konferencije upriličeno je i svečano potpisivanje Memoranduma o suradnji i partnerstvu u okviru projekta „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“.

Na konferencija koja je pružila pregled projektnih ciljeva i planiranih aktivnosti za njihovo realiziranje kao i razmjeni dobre prakse u promociji zdravih zajednica sudjelovala je i v. d. ravnatelja Doma zdravlja Tomislavgrad  Ivanka Živković, dr. med., priopćeno je iz Doma zdravlja Tomislavgrad.

 

Objava Započeli projekti „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“ pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima