Podbila Posušje: Veliki novčani fond treće auto utrke „Jedna župa – tri crkve“

TNT GROUP

Zavičajna udruga Podbila organizira cestovnu utrku pod nazivom „Jedna župa – tri crkve“. Utrka će se održati u subotu 22. lipnja. Utrka je dugačka 10 kilometara i trčat će se cestom od Vinjana, kroz Vir sve do Podbile. Start utrke je u Vinjanima u 9.30 sati.

Najbolji trkač na ovoj utrci već dvije godine je Ivan Dračar, prvak Hrvatske u planinskom trčanju. Očekuje se da će Dračar, zajedno s drugim vrhunskim trkačima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, sudjelovati na ovogodišnjoj utrci u Podbili.

Podbila Posušje: Veliki novčani fond treće auto utrke „Jedna župa – tri crkve“

Prijave za utrku mogu se izvršiti na brojeve telefona 00385 21 854 102 i 063 246 222 (mobitel).

Utrku je podržalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske kroz projekt pod nazivom „Spone kulturne i sportske baštine“. Glavni pokrovitelj utrke je C.I.O.S. grupa Zagreb, a podržavaju je i razne tvrtke i institucije iz regije.

Nakon utrke, održat će se zajedničko druženje u Podbili, koje okuplja mnoge važne osobe iz kulturnog, političkog i društvenog života obje države. Ovo druženje ima za cilj povezivanje prostora s obje strane granice i rad na zajedničkim projektima prekogranične suradnje.

Objava Podbila Posušje: Veliki nagradni fond treće cestovne utrke „Jedna župa – tri crkve“ pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima