Posjeta Općini Posušje od strane Ambasadora Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini, NJ. E. g. Olava Reinertsena

TNT GROUP

U društvu supruge, gospođe Gry Reinertsen, Vedran Šimunović i Željka Vojinović, ambasador Kraljevine Norveške u BiH susreo se sa načelnikom Općine Posušje, Antom Begićem i savjetnikom za komunikaciju sa domaćim i međunarodnim institucijama, Jozom Kolobarićem.

Poslovnu Asocijaciju Norveška-BiH  predstavili su i gospođa  Gry Reinertsen, kao članica Odbora NBBA, te Vedran Šimunović, direktor INTERA Tehnološkog parka, također u svojstvu člana Odbora NBBA, te asistentica ambasadora, gospođa Željka Vojinović.

Načelnik Begić  predstavio je glavne odrednice Općine Posušje, trenutna ulaganja i buduće planove, ukazujući i na određene povijesne kontekste koji su uvjetovali  razvoj Zapadne Hercegovine.

Ambasador Reinertsen u proteklom vremenu je obišao  Zapadnu Hercegovinu i istakao poseban razvoj u odnosu na druge krajeve BiH.

Na kraju sastanka načelnik Begić darovao je ambasadoru Reinertsenu dres i šal HŠK Posušje. Norveški je ambasador, po vlastitim riječima, veliki ljubitelj nogometa, te je nedavno neformalno posjetio Posušje gledajući utakmicu HŠK Posušje – Zrinjski.

Atmosfera navijača i stadion Mokri Dolac posebno su ga dojmili.

Objava Ambasador Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini, NJ. E. g. Olav Reinertsen posjetio Općinu Posušje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima