Posušje: Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinansiranje u poljoprivredi

TNT GROUP

Načelnik općine Posušje izdao je Javni poziv za dostavljanje prijava za dodjelu sredstava iz općinskog proračuna za subvencioniranje nabavke sjemena žitarica i mineralnog gnojiva za proljetnu sjetvu na području općine Posušje za 2024. godinu.

Pravo na subvenciju imaju poljoprivredna gazdinstva s područja općine Posušje upisana u RPG i RK, koje vodi Služba za gospodarstvo općine Posušje.

Subvencija se odnosi na nabavku sjemena žitarica u minimalnoj količini od 200 kg i nabavku mineralnog gnojiva u minimalnoj količini od 200 kg.

Iznos sufinanciranja računa za kupovinu sjemena i gnojiva će zavisiti od broja pristiglih prijava, a maksimalni iznos je 1.000,00 KM po poljoprivrednom proizvođaču.

Kao dokaz o nabavci sjemena i gnojiva potrebno je priložiti fiskalni račun (original ili ovjerena preslika). Prihvatit će se maksimalno četiri fiskalna računa po proizvođaču.

Javni poziv je otvoren od 05.03.2024. do 20.03.2024. godine.

Prijave i dokazi o nabavci sjemena i gnojiva podnose se u Službi za gospodarstvo, Odjel za gospodarstvo i razvoj, prostorija 109a, od 08:00 do 14:00 sati.

Napomena: Mogu se prijaviti i oni koji su kupili sjeme i gnojivo za Ozimu sjetvu u jesen 2023. godine.

Za više informacija kontaktirajte broj telefona: 039/685-722.

Objava Posušje: Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje u poljoprivredi pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima