Posušje: Održan III. malonogometni turnir osnovnih škola povodom Dana branitelja

TNT GROUP

Povodom Dana branitelja općine Posušje, Odbor za obilježavanje Dana branitelja u suradnji sa Športskim savezom općine Posušje danas su organizirali III. malonogometni turnir osnovnih škola.

Na turniru su učestvovali učenici iz svih osnovnih škola s područja općine Posušje, koji su došli u veliku gradsku sportsku dvoranu u pratnji ravnatelja škola i nastavnika. Prije početka turnira, načelnik Ante Begić je održao prigodni govor. On je podsjetio učenike na ulogu hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu i istakao važnost održavanja ovakvih događaja koji promovišu sjećanje i odaju počast žrtvama koje su dale svoje živote za slobodnu zemlju i otvorio turnir.

Nakon odigranih utakmica, prvo mjesto osvojila je ekipa OŠ I. Mažuranića Posušje, drugo mjesto OŠ Vranić, treće OŠ A. B. Bušića Rakitno i četvrto OŠ Franice Dall’era Vir. Najbolji strijelac turnira je David Dumančić, najbolji golman Patrik Kovač, a najbolji igrač Marko Begić. Nagrade su uručili predsjednik OV-a Mario Knezović, brigadir Jozo Miličević, Mladen Bašić iz Odbora za obilježavanje Dana branitelja i Vinko Kovač iz Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO-a HB Posušje.

Ovo je bio uvod u centralnu proslavu Dana branitelja općine Posušje koja će se održati sutra, 30. svibnja. Program počinje svetom misom u 11:00 sati u posuškoj župnoj crkvi, zatim svečanim mimohodom i programom na Trgu hrvatskih branitelja. Pozivamo sve građane da budu dio ove svečanosti.

Objava Posušje: Povodom Dana branitelja odigran III. malonogometni turnir osnovnih škola prvi put je objavljena na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima