Posuško ljeto: Jedinstvo i izvrsnost na koncertu četiri muzičke škole ŽZH

TNT GROUP

U srijedu navečer u kinodvorani Posušje održan je Koncert četiri glazbene škole Županije Zapadnohercegovačke, u sklopu manifestacije Posuško lito, uz podršku Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH.

Sjajne izvedbe glazbenih škola iz Ljubuškog, Širokog Brijega, Posušja i Gruda obilježile su ovaj koncert koji slavi zajedništvo, prijateljstvo i izvrsnost.

Nizale su se različite skladbe, od klasičnih do popularnih. Na repertoaru su bili Paganini, Schubert, Mozart, Liszt, Brahms…uz bendovske izvedbe, tamburaški sastav, ansambl, flaute, violine, glasovir, gitare, harmonike, klarinete…za svaki ukus!

Ravnatelj Glazbene škole Posušje prof. Ljubo Begić se obratio nazočnima na kraju koncerta, izražavajući zadovoljstvo, zahvalnost svima koji su sudjelovali te uručujući prigodne poklone.

Ovo je treći zajednički koncert na razini županije, a Posušje je bilo domaćin. Vesela atmosfera je nastavljena i nakon koncerta.

Voditeljica programa bila je Silvija Karamatić.

Objava Posuško lito: Zajedništvo i izvrsnost na Koncertu četiri glazbene škole ŽZH pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima