Poziv na info-sesiju projekta “Diaspora Invest”

TNT GROUP

USAID projekt “Diaspora Invest” u suradnji sa Gradom Ljubuškim organizira info-sesiju u okviru koje ćemo predstaviti Lokalni investicijski fond, nastao povezivanjem sredstava naše lokalne zajednice i USAID-ovog fonda.

Ova suradnja je potvrda transparentnog i odgovornog upravljanja sredstvima za našu zajednicu, a istovremeno je i prvi primjer dobre prakse fokusa prema investicijama povezanim sa našom dijasporom.

Lokalni fond će sufinancirati kompanije koje nisu starije od 3 godine (d.o.o., d.d.), koje imaju dokazivu poslovnu vezu (suvlasništvo ili drugi vidovi poslovnog partnerstva) s našom dijasporom (uključujući i Republiku Hrvatsku) ili ljudima koji su se vratili u našu zemlju u posljednjih 5 godina.

Aplikaciji možete pristupiti na grant.diasporainvest.ba.

Poziv je otvoren tijekom cijele godine, a ova info-sesija je prilika da saznate sve o procedurama i pravilima vezanim za pristup sredstvima.

Radujemo se susretu i vidimo se na info sesiji: 27. ožujka 2024. u 10:00 sati, Dvorana za sastanke – Grad Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Ljubuški.

Grad Ljubuški

Objava Poziv na info-sesiju projekta “Diaspora Invest” pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Izvor: ( radioljubuski.ba / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima