Poziv za angažovanje koordinatora projekta partnerstva između BiH i Švicarske

TNT GROUP

PODACI O POZICIJI

Naziv pozicije: Koordinator projekta partnerstva
Projekat/Program: SDG Partnerstvo Bosne i Hercegovine i Švicarske
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Potreba putovanja Da
Oblast projekta: Koordinacija projektnih aktivnosti
Vrsta ugovora: Ugovor o djelu
Trajanje ugovora: Avgust – decembar 2024.
Korisnici: Interesorna radna grupa za praćenje implementacije Ciljeva održivog razvoja u BiH – SDG Savjet (Direkcija za ekonomsko planiranje Savjeta ministara BiH, Ministarstvo vanjskih poslova BiH, Federalni zavod za programiranje razvoja Federacije BiH, Ministarstvo za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, Vlada Distrikta Brčko)Švicarski delegati Federalnog vijeća za Agendu 2030.

Kako aplicirati

Poslati motivaciono pismo i CV na info@irei.ba.
Kontaktiraćemo samo kandidate koji najbolje odgovaraju traženom profilu.
Rok za prijave: 18.7.2024.

14 Juna, 2024

IREI raspisuje oglas za 4 konsultanta na projektu SDG Partnership Bosnia and Herzegovina and Switzerland: Country exchange for more effectiveness” (Partnerstvo Bosna i Hercegovina i Švicarske za Ciljeve održivog razvoja: Razmjena zemalja za veću učinkovitost)

 Oglas se raspisuje za 4 konsultanta za sljedeće oblasti:

 1. Konsultant za izradu Izvještaja o analizi trenutnog stanju lokalizacije ili procesa transformisanja SDGs u realnost na lokanom nivou;
 2. Konsultant za izradu Izvještaja o analizi trenutnog stanja i preporukama o načinu za intenzivnije uključivanja akademske zajednice BiH u proces implementacije Ciljeva održivog razvoja i Agende 2030;
 3. Konsultant za izradu Izvještaja o analizi trenutnog stanja i preporukama o načinu za intenzivnije uključivanje biznis sektora BiH u implementaciju Ciljeva održivog razvoja i Agende 2030;
 4. Konsultant za izradu Izvještaja o analizi trenutnog stanja i načinima intenzivnijeg uključivanja civilnog društva u proces implementacije Ciljeva održivog razvoja i Agende 2030.

Od svakog angažovanog konsultanta se očekuje da izradi Izvještaj za oblast za koju će biti angažovan kroz metodološko vođenje, analizu podataka, fasilitiranje sastanaka, prerade i osiguranje kvaliteta relevantnih dijelova Izvještaja o analizi, u skladu sa postojećim ustavnim i zakonskim okvirom.

Ove aktivnosti konsultant će obavljati u bliskoj saradnji sa SDG Vijećem BiH, koje upravlja procesom implementacije SDGs, i IREI-em, koji je zadužen za tehničku koordinaciju.

USLOVI

 • Oglas se raspisuje za period 14.06.2024 godine do 23.06.2024. godine
 • Predviđeno je da konsultanti zadatak realizuju u periodu jun – septembar 2024. godine, s tim da broj radnih, ekspertskih dana ne prelazi 12 dana.
 • Za potrebe kompletiranja usluga konsultant će trebati putovati u okviru teritorije BiH;
 • Konsultant će biti odgovoran za svoje putne aranžmane.
 • Celokupna usluga će biti isporučena na jednom od B/H/S jezika.
 • Akademske kvalifikacije: Univerzitetska/fakultetska diploma iz relevantne oblasti. Viša akademska zvanja smatraće se kao prednost.
 • Radno Iskustvo: Najmanje 5 godina konsultantskog iskustva u oblastima dostizanja SDGs (ili MDGs), razvojne saradnje, kreiranje javnih politika i rada u relevantnoj tematskoj oblasti;
 • Zadaci i obaveze konsultanta, način isporuke rezultata kao i drugi uslovi navedeni su za svakog konsultanta pojedinačno u odgovarajućem ToR dokumentima koji su dio oglasa;
 • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor.

NAČIN APLICIRANJA

 • Možete poslati pismo interesa, CV, financijska ponuda na nabavke@irei.ba najkasnije do 23.6.2024 i označiti naslovom za koju poziciju aplicirate.
 • Jedna osoba može aplicirati na više pozicije ali morate poslati odvojene komplete dokumenata (pismo interesa, CV i financijska ponuda) koje pokažu relevantno iskustvo.
 • Nepotpune aplikacije neće biti uzeti u obziru.

29 Decembra, 2022

Udruženje Institut za razvoj i evropske integracije – IREI raspisuje Javni poziv za usluge snimanje i video produkcije kratkog video klipa u okviru projekta Ozon.

Poziv i popratna dokumentacija

Otvoreni-postupak-01-XII_2022-video produkcija

Prijaviti se mogu lica stručna za snimanje i montažu video materijala ili ompanije koje nude usluge snimanja i video produkcije.

Rok za dostavu ponuda važi do 17.01.2023. do 23:59h

E-mail za dostavu ponuda: nabavke@irei.ba

9 Decembra, 2022

Udruženje Institut za razvoj i evropske integracije – IREI raspisuje Javni poziv za usluge organizacije završnog događaja projekta Ozon

Poziv i popratna dokumentacija:

Otvoreni postupak_01-XII-2022

Prijaviti se mogu marketinške agencije i agencije sa iskustvom organizacije događaja.

Rok za dostavu ponuda je do 23.12.2022 23:59h.

E-mail za dostavu ponuda: nabavke@irei.ba

irei.ba

www.mreza-mira.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima