Poznati motiv premlaćivanja i stanje učenika osnovne škole u Banjoj Luci: Napadali ga bejzbol palicama

TNT GROUP

Učenik devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Boriku koji je jučer napadnut od strane trojice napadača sa bejzbol palicama i fantomkama na glavama ima blaži potres mozga i zadržan je na liječenju u UKC-u RS, ali nije u opasnosti po život, rekla je direktorica Tatjana Vilendečić u razgovoru za “Nezavisne novine”.

Ona je naglasila da se nalazi na ekskurziji sa učenicima osmog razreda od ponedjeljka, ali da je u redovnom kontaktu sa razrednicom dječaka, kojoj su ove informacije proslijedio otac dječaka.

Najvjerojatniji uzrok ovog napada je sukob navijačkih grupa i neka vrsta osvete. Trenutno je najvažnije da je on stabilan, a dalje ćemo istražiti šta se tačno desilo, rekla je Vilendečić.

Napad na učenika se dogodio jučer za vrijeme velikog odmora u blizini škole, između supermarketa i autobuske stanice, a brutalni napad su zaustavili zamjenik direktora škole i jedan od roditelja čije dijete pohađa ovu školu.

  • Neslužbeno se govori da su napadači bili članovi navijačke grupe Lešinari, a i sam učenik je navijač. Motiv su navijačke strasti, ali ovo je daleko od sportskog duha – rekla je Vilendečić.

Dodala je da je u redovnom kontaktu sa školom, posebno sa zamjenikom, koji je bio na licu mjesta i razdvojio napadače od učenika.

Objava Poznati motiv prebijanja i stanje učenika osnovne škole u Banjoj Luci: Udarali ga bejzbol palicama pojavila se prvobitno na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima