Pripreme iz matematike za Državnu maturu u Grudama

TNT GROUP

U Grudama, od 27. svibnja 2024., počinju pripreme za državnu maturu iz matematike koje organizuje Edukacijski centar PRIZMA. Ove pripreme, tradicionalno organizirane od strane centra, obilježit će se intenzivnim radom i stručnim vođenjem kroz srednjoškolsko gradivo.

Pod rukovodstvom profesorice Ane Bešlić, koja je stekla povjerenje svojih učenika kroz godine rada u ovom području, učenici će imati priliku proći kroz sve ključne aspekte srednjoškolskog gradiva iz matematike. Naglasak će biti na dijelovima koji se redovno pojavljuju na ispitima državne mature, pružajući učenicima temeljito razumijevanje i samopouzdanje.

Tokom devet susreta, koji će trajati do 7. lipnja, svakodnevno će se održavati predavanja u trajanju od dva školska sata. Ovaj intenzivan pristup omogućit će učenicima da popune eventualne praznine u znanju te da dodatno unaprijede svoje vještine u dijelovima gdje je to potrebno.

Posebna vrijednost ovih priprema je kontinuirana podrška profesorice. Učenici će imati priliku konzultirati se s njom svakog dana, dobivati pomoć pri rješavanju zadaća te razjasniti sve nedoumice vezane uz gradivo.

Pripreme se odvijaju u ugodnom okruženju centra za strane jezike “Expert” u Grudama. S obzirom na kvalitetu programa i ograničen broj mjesta, preporučuje se brza prijava kako bi se osiguralo mjesto.

Ove pripreme ne samo da pružaju priliku za osvježavanje znanja već i za sticanje ključnih vještina potrebnih za uspješno savladavanje državne mature iz matematike. Učenici će imati priliku iskoristiti prednosti stručnog vođenja, intenzivnog rada i individualne podrške kako bi postigli izvrsne rezultate na nadolazećem ispitu.

Prijave su moguće pozivom ili slanjem poruke na broj 063 363 648.

Objava [Grude]Pripreme iz matematike za Državnu maturu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Hum.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima